sztárok énekesnő Iggy Azalea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas lelkesedéssel fogadta a dögös ausztrál művésznő ezt az igen komoly elismerést: a GQ magazin ausztrál kiadása szerint ugyanis ő lett az év nője, az elismerést Sydney-ben vehette át. 

A világsztárt választotta a magazin az év nőjének, ő azonban nem sok komolyságot tulajdonított az elismerésnek, és poénokkal tűzdelt beszédében megjegyezte, hogy bizony büszke a díjnyertes vaginájára is.

Iggy Azalea Forrás: AFP/Valerie Macon

Az elmúlt években sok elismerést kaptam, ám ez jelenti számomra a legtöbbet: végre kimondhatom, hogy díjnyertes vaginám van.

Azaela már a GQ magazin decemberi számában megkezdte a vaginázást: az ott megjelent interjúban ugyanis azt ecsetelte, szerinte a médiában a nőket csak vaginának látják, ehhez pedig annyit tud hozzátenni, hogy néhanapján ő is egy vagina, de máskor pedig ember. Emiatt nevezte el a Women of the Year díjat Vagina of the Yearnek, és hozzátette: hatalmas felelősség Ausztrália első számű puncijának lenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.