Gorbunov Dmitrij: "Anyukám szigorúbb, mint a zsűri"

Forrás: Nánási Pál/RTLklub -
X-Faktor Gorbunov Dmitrij RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gorbunov Dmitrij, az X-Faktor felfedezettje, aki exkluzív interjút adott a Life.hu-nak, saját elmondása szerint érti, amit a mentorok mondanak neki, ugyanakkor elárulta, az anyukája szigorúbb a zsűrinél.

Riporterünk megkérdezte tőle, hogy viseli a rajongók tömegeit, és miért érzi úgy, nehezebb a dolga, mint a világsztároknak:

Kylie Jenner meztelen fotóval köszöntette fel szerelmét http://www.life.hu/sztarok/20161120-kylie-jenner-felmeztelen-legujabb-fotojan-tyga-ezt-kapta-szuletesnapjara.htmlPótolhatatlan - ezzel az egy szóval rakta fel a képet a fiatal celeblány, aki így kívánt boldog születésnapot a szerelmének. TV + Sztárok--A frissen eljegyzett Debreczeni Zita szerelmesebb, mint valaha http://www.life.hu/sztarok/20161120-debreczeni-zita-szerelmes-kozos-fotot-osztott-meg-a-boldog-menyasszony.htmlA csinos fotós nem is lehetne ennél boldogabb, hiszen hamarosan oltár elé áll kedvesével, Giannival. TV + SztárokOrigoIstenes Bencéék bulizni mentek a hétvégén http://www.life.hu/sztarok/20161120-istenes-bence-es-csobot-adel-bulizni-indult-kozos-foto.htmlA fiatal pár bulizni indult a hétvégén, hogy egy kicsit kipihenjék a napi feladatokat. Erről egy közös fotót is csináltak. TV + Sztárok--Tragédia! Da­nics Dóra gyászol http://www.life.hu/sztarok/20161120-da-nics-dora-gyaszolja-az-egyik-rajongojat-szomoru-hir.htmlA fiatal énekesnő nemrég szerzett tudomást róla, hogy az egyik kedves ismerőse sajnálatos módon elhunyt. TV + Sztárok--Kiderült, Brad Pitt miért ivott és szívott Angelina Jolie melletthttp://www.life.hu/sztarok/20161120-brad-pitt-sokat-szenvedett-angelina-jolie-mellett-errol-nyilatkozott-egy-szineszno.htmlChelsea Handler nem rejtette véka alá a véleményét és egy nyilvános eseményen durván beszólt Angelina Jolie-nak. TV + Sztárok--Ez én lennék? Szexi fotóval nosztalgiázik Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20161120-aleska-safrany-emese-szexi-fotoval-emlekszik-a-regi-szep-idokre-instagramon.htmlSáfrány Emese, aki legutóbb festői környezetben villantott, most Instagram-oldalán tett közzé egy különleges fotót.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.