Rondának tartják a nézők a Miss Universe Hungary győztesét

Forrás: Origo -
győztes Miss Universe Hungary komment Bódizs Veronika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem elégedettek a nézők az idei győztessel, melynek hangot is adtak a közösségi oldalakon. 

2016-ban Bódizs Veronika lett a legszebb lány, így ő lett az idei Miss Universe Hungary. Jövőre ő képviselheti hazánkat a Fülöp-szigeteki döntőben. A lány emellett a közönségdíjat is elnyerte, mellyel Sütö Enikő modelliskolájába nyert egy féléves képzést, valamint egy modellszerződést. Hiába azonban a siker, a nézők szerint nem ő volt a legszebb. A legdurvább kommentek között szemezgettünk.

Megvan a Miss Universe Hungary nyertese: Bódizs Veronika! Forrás: Origo

Ezért jelentkezett a versenyre a Miss Universe nyertese, Bódizs Veronika

Megkérdeztük tőle, milyen érzés, hogy korona került a fejére, és mit szeretne elérni kiálynőségének ideje alatt.
Fantasztikus nő lett Geszler Dorottya lányahttp://www.life.hu/sztarok/20161121-geszler-dorottya-lanya-is-olyan-szep-akar-az-anyja.htmlKözös fotóval kápráztatta el a rajongókat anya és lánya a közösségi oldalon. TV + Sztárok--Nagy Nikoletta elárulta, hogy hiányzik egy férfi az életébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161121-nincs-senki-nagy-nikoletta-eleteben-a-volt-miss-universe-hungary-nehezen-ismerkedik.htmlNem könnyű a szépségkirálynők élete, hiszen a megválasztásuk után rengeteg teljesítendő feladat vár rájuk. A tavalyi győztes, Nagy Nikoletta szerint a magánélettel sem könnyű összeegyeztetni ezt a címet, és a vele járó teendőket. TV + Sztárok--Hármas párbaj lesz a villában: Mici Zsoltit hívta kihttp://www.life.hu/sztarok/20161120-valovilag-8-harmas-parbaj-lesz-a-villaban-vv-mici-valasztott.htmlHárom ember tette Micire a jelét (Soma, Vivi és Zsolti), így őt küldték párbajozni a villatársai. De akkor még nem tudták, hogy egy hármas párbaj elé néznek.TV + Sztárok--Kállay-Saunders András döbbenetes frizurával lépett fel Vajna Timi szépségversenyénhttp://www.life.hu/sztarok/20161120-kallay-saunders-andras-enekes-dobbenetes-frizuraval-lepett-fel-miss-universe-hungary.htmlElstartolt a Miss Universe Hungary. Vajna Tímea vezetésével elindult a show, ahol Kállay-Saunders András is fellépett. TV + SztárokGorbunov Dmitrij: "Anyukám szigorúbb, mint a zsűri"http://www.life.hu/sztarok/20161120-gorbunov-dmitrij-az-rtl-klub-es-az-x-faktor-felfedezettje-exkluziv-interjut-adott.htmlGorbunov Dmitrij, az X-Faktor felfedezettje, aki exkluzív interjút adott a Life.hu-nak, saját elmondása szerint érti, amit a mentorok mondanak neki, ugyanakkor elárulta, az anyukája szigorúbb a zsűrinél. TV + Sztárok--A klónok háborúja? Ma este kiderül, ki lesz Miss Universe Hungaryhttp://www.life.hu/sztarok/20161120-a-miss-universe-hungary-idei-gyozteset-keresi-vajna-timea-ma-este-a-tv2-n.htmlMint ismeretes, ma este választják meg a Miss Universe Hungary idei győztesét. A világdöntő 2017 januárjában lesz a Fülöp-szigeteken, vasárnap a TV2-n pedig eldől, ki képviselheti majd hazánkat a megmérettetésen. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.