Sütő Enikő elárulta, hogyan választják ki a Miss Universe Hungary győztesét

győztes Miss Universe Hungary Sütő Enikő Bódizs Veronika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap újabb egy évre választották meg a Miss Universe Hungary győztesét, a korona végül Bódizs Vera fejére került. Sütő Enikő a life.hu riporterének elárulta, a rengeteg gyönyörű nő közül hogyan választották ki azt az egyet, aki megnyerte a versenyt.

Vasárnap eldőlt, hogy ki képviselheti hazánkat a Miss Universe nemzetközi szépségverseny világdöntőjén, ami 2017 januárjában lesz a Fülöp-szigeteken. A győztes Bódizs Veronika lett, aki a közönségdíjat is megnyerte.

Így választják ki a Miss Universe nyertesét: Sütő Enikő elárulta! Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Nem volt egyszerű kiválasztani ennyi gyönyörű nő közül a legszebbet, de Sütő Enikő elárulta a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak, milyen szempontok szerint vizsgálta a zsűri a versenyzőket.

Sebestyén Balázs műsorában senkit nem kímélnekhttp://www.life.hu/sztarok/20161118-sebestyen-balazs-elarulta-hogy-a-gyertek-at-versenyzoi-nem-sertodekenyek.htmlMásodik évadát kezdi meg ma a Gyertek át! című szórakoztató műsor közvetlenül a Barátok közt után. Az első adás vendége lesz többek közt Debreczeni Zita, Hajdú Péter és Kiss Ramóna is. A műsor nem sokban változott, a házigazda ezúttal is Sebestyén Balázs lesz, akinek humorára épül a produkció. A műsorvezető elárulta a Life.hu-nak, mennyire sértődékenyek a vendégei. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo400 millió forintért ad privát koncertet a Take Thathttp://www.life.hu/sztarok/20161118-400-millio-forintert-ad-privat-koncertet-a-take-that-jotekonysagbol.htmlHatalmas rajongónak és borzasztó gazdagnak kell lenni ahhoz, hogy privát bulit adjon neked a Take That. Egy londoni nő 1,1 millió fontot, azaz csaknem 400 millió forintot ajánlott azért, hogy csak neki koncertezzen a zenekar. TV + Sztárok--Való Világ 8: Így ápolta le a zuhany alatt Mici Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20161121-vv-8-krisztian-es-mici-egyutt-zuhanyoztak-kielegitettek-egymast.htmlA villa szerelmesei együtt zuhanyoztak, és szinte borítékolható volt, hogy megint nem bírnak magukkal. TV + Sztárok--Sebestyén Balázst megfenyegette a Class FM vezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20161121-sebestyen-balazst-megfenyegette-a-class-fm-vezetoje-mcnutt.htmlSzombaton, november 19-én éjjel elhallgatott a Class FM. Sebestyén Balázsék népszerű műsorát, a Morning Show-t már pár nappal korábban elkaszálták, amikor is a rádió közlemnyt adott ki és valótlanságot állított Balázsról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTitokban eljegyezték Weisz Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20161121-weisz-fanni-modellt-titokban-eljegyezte-baratja.htmlNemrég még arról írtunk, nagyon aggódik a családja Weisz Fanniért, aki teljesen szerelme bűvkörébe került és elfordult régi életétől és családjától, most azonban kiderült: a lány biztos a dolgában, kedvese ugyanis már gyűrűt is húzott az ujjára. TV + SztárokOrigoAndy Vajna is tiszteletét tette a Miss Universe Hungary-nhttp://www.life.hu/sztarok/20161120-vajna-timea-mellett-andy-vajna-is-tiszteletet-tette-a-miss-unvierse-hungary-n.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Kállay-Saunders András, szőke, fonott hajjal sokkolt, Vajna Timi azonban istennőnek öltözött.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.