Titoktartási szerződést írat alá Varga Viktor a partnereivel

Forrás: Facebook/Mokka -
szerelem Varga Viktor titoktartási szerződés kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnek elege lett abból, hogy rendre lebukik partnereivel, és mindig mással, ezért úgy döntött még az első együttlét előtt titoktartási szerződést irat alá a lányokkal. Valószínűleg több vasat tart a tűzben, ezért fontos, hogy az adott hölgy léte rejtve maradjon a másik előtt.

Nagy kanállal falja az életet és a lányokat Varga Viktor mióta szakított Cinthya Diktatorral, de hódításai nem maradnak titokban. Hiába próbálja úgy rendezni az énekes, hogy az egyik hölgyemény ne szerezzen tudomást egy esetleges másik létezéséről, nem sikerül. Rendre lebukik és a sértett, vagy semmibe vett lányok könnyedén elárulják, mi volt köztük és a zenész között.

Varga Viktor titoktartási szerződést írat alá partnereivel Forrás: Facebook/Mokka

Legutóbb is így járt Viktor, amikor egy fotó került elő róla, amint épp gyengéden megcsókol egy lányt. Az énekes azt nyilatkozta, hogy augusztus végén találkoztak az illetővel, de a képen szereplő hölgy másként emlékezett, szerinte szeptemberben jöttek össze!

"Ki akarja magyarázni magát a másik barátnője előtt"

- mondta akkor a Borsnak a lány, aki meg is haragudott ezért az énekesre. Viktor azonban nem tanult a hibájából, ugyanis nemrég egy másik nővel is látták romantikázni egy békéscsabai fesztiválon. Mivel ez utóbbi románc is napvilágra került, Viktor drasztikus lépésre szánta el magát: titoktartási szerződést íratna alá a lányokkal. "Már egyedülálló vagyok. A jövőben már az első szex előtt, ahogyan érezzük, hogy kezd kialakulni valami, titoktartási szerződést fogok aláíratni minden egyes barátnőjelölttel" - mondta az énekes.

Való Világ 8: Így ápolta le a zuhany alatt Mici Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20161121-vv-8-krisztian-es-mici-egyutt-zuhanyoztak-kielegitettek-egymast.htmlA villa szerelmesei együtt zuhanyoztak, és szinte borítékolható volt, hogy megint nem bírnak magukkal. TV + Sztárok--Sebestyén Balázst megfenyegette a Class FM vezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20161121-sebestyen-balazst-megfenyegette-a-class-fm-vezetoje-mcnutt.htmlSzombaton, november 19-én éjjel elhallgatott a Class FM. Sebestyén Balázsék népszerű műsorát, a Morning Show-t már pár nappal korábban elkaszálták, amikor is a rádió közlemnyt adott ki és valótlanságot állított Balázsról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTitokban eljegyezték Weisz Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20161121-weisz-fanni-modellt-titokban-eljegyezte-baratja.htmlNemrég még arról írtunk, nagyon aggódik a családja Weisz Fanniért, aki teljesen szerelme bűvkörébe került és elfordult régi életétől és családjától, most azonban kiderült: a lány biztos a dolgában, kedvese ugyanis már gyűrűt is húzott az ujjára. TV + SztárokOrigoHármas párbaj lesz a villában: Mici Zsoltit hívta kihttp://www.life.hu/sztarok/20161120-valovilag-8-harmas-parbaj-lesz-a-villaban-vv-mici-valasztott.htmlHárom ember tette Micire a jelét (Soma, Vivi és Zsolti), így őt küldték párbajozni a villatársai. De akkor még nem tudták, hogy egy hármas párbaj elé néznek.TV + Sztárok--Megvan a Miss Universe Hungary nyertese: Bódizs Veronika!http://www.life.hu/sztarok/20161120-bodizs-veronika-a-miss-universe-hungary-nyertese-vajna-timea-szepsegversenyen.htmlMegvan a Miss Universe Hungary nyertese. Ő képviselheti hazánkat a Fülöp-szigeteki döntőben. TV + Sztárok--Miss Universe Hungary: Megvan a közönségdíjashttp://www.life.hu/sztarok/20161120-miss-universe-hungary-megvan-a-kozonsegdijas-bodizs-veronika.html15 számmal Bódizs Veronika lett a közönségdíjas. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.