Melegnek nevezték Cristiano Ronaldót

Forrás: AFP/Gerard Julien -
homoszexuális Cristiano Ronaldo focista spanyol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Atlético középpályása, Koké és a Real portugál csillaga csúnya szópárbajba keveredett. A végén Ronaldo került ki győztesként. 

A spanyol focistának nem tetszett, hogy ellenfele túl jól játszott a pályán, ezért b*zinak titulálta Cristiano Ronaldót. A sportoló nem hagyta annyiban a dolgot és frappáns módon reagált - írja a Cadena Cope.

Cristiano Ronaldo Forrás: AFP/Gerard Julien

"Egy nagyon gazdag buzi, te idióta!" - válaszolta Cristiano, aki végül jól került ki a dologból. Egy spanyol melegeket támogató szervezet most azt követeli, hogy büntessék meg Kokét, egyúttal teljes vállszélességgel támogatják Ronaldót.

Sztárok, akik évekig keményen drogoztak http://www.life.hu/sztarok/20161121-vilagsztarok-akik-sokszor-nyultak-a-droghoz-lady-gaga-es-lindsay-lohan.htmlCsillogás és pénz? Ezek a sztárok úgy gondolták, hogy ezekkel az eszközökkel bármit megengedhetnek maguknak, még a nyilvános drogozástól sem riadtak vissza. Kokain, heroin, LSD, marihuána – nézzük, ki mivel "nyugtatta" magát. TV + SztárokAFPSzinte pucéran lépett színpadra Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/sztarok/20161122-pucerkodott-egy-szerep-kedveert-gregor-bernadett.htmlTökéletes Éva kosztümben, néhány falevél takarásában lépett színpadra a magyar színésznő. TV + Sztárok--Tess Holiday nem akadt ki azon, hogy bálnaként ábrázolták http://www.life.hu/sztarok/20161121-tess-holiday-plus-size-modell-nem-akadt-ki-azon-hogy-balnakent-abrazoltak.htmlTess Holiday nem az a fajta nő, akit könnyen meg lehet bántani egy-egy megjegyzéssel. A plus size modellt a legutóbbi gonoszkodás sem keserítette el, sőt! TV + SztárokOrigoKatalin és Vilmos eljegyzési fotósa kulisszatitkokat árult elhttp://www.life.hu/sztarok/20161121-igy-keszul-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-hires-eljegyzesi-kepe.htmlAmikor Katalin és Vilmos eljegyezték egymást első dolguk volt hivatalos fotókat készíteni szerelmük nagy pillanatáról. Egyetlen egy fotó volt, ami meghódította a világot, ennek a képnek az elkészültéről vallott fényképészük, Mario Testino. TV + Sztárok--Titoktartási szerződést írat alá Varga Viktor a partnereivelhttp://www.life.hu/sztarok/20161121-varga-viktor-titoktartasi-szerzodest-kotne-partnereivel.htmlAz énekesnek elege lett abból, hogy rendre lebukik partnereivel, és mindig mással, ezért úgy döntött még az első együttlét előtt titoktartási szerződést irat alá a lányokkal. Valószínűleg több vasat tart a tűzben, ezért fontos, hogy az adott hölgy léte rejtve maradjon a másik előtt.TV + Sztárok--Hármas párbaj lesz a villában: Mici Zsoltit hívta kihttp://www.life.hu/sztarok/20161120-valovilag-8-harmas-parbaj-lesz-a-villaban-vv-mici-valasztott.htmlHárom ember tette Micire a jelét (Soma, Vivi és Zsolti), így őt küldték párbajozni a villatársai. De akkor még nem tudták, hogy egy hármas párbaj elé néznek.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.