Hien volt az amerikai sztár Vajna Timi szépségversenyén

Vajna Timi Miss Universe Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hien a Life.hu riporterének elmondta, hatalmas megtiszteltetés számára, hogy meghívták a Miss Universe-re. Vajna Timit pedig különösen kedveli, hiszen követi a macskáját az Instagramon.

A beszélgetésbe Andy Vajna is megkapcsolódott, aki elmondta, hogy miért nem Ellie Gouldingot hívták meg, hanem Hient:
„Mi úgy gondoljuk, hogy Hien egy fantasztikus énekes, és hiányoltuk. Az elsőben ő énekelt a Kabaréból, ami nagyon izgalmas volt, mert nem volt benne biztos, hogy akarja-e csinálni, vagy nem, de aztán nagyon szépen sikerült. Azóta követjük a karrierjét.”

Sebestyén Balázst megfenyegette a Class FM vezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20161121-sebestyen-balazst-megfenyegette-a-class-fm-vezetoje-mcnutt.htmlSzombaton, november 19-én éjjel elhallgatott a Class FM. Sebestyén Balázsék népszerű műsorát, a Morning Show-t már pár nappal korábban elkaszálták, amikor is a rádió közleményt adott ki, és valótlanságot állított Balázsról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKasza Tibinek még ételre sem futotta gyerekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161122-szegeny-korulmenyek-kozott-elt-kasza-tibi.htmlKasza Tibi Joshi Bharatnak őszintén mesélt arról, hogyan nehezítette életét a szegénység gyerekként. TV + Sztárok--Szinte pucéran lépett színpadra Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/sztarok/20161122-pucerkodott-egy-szerep-kedveert-gregor-bernadett.htmlTökéletes Éva kosztümben, néhány falevél takarásában lépett színpadra a magyar színésznő. TV + Sztárok--49 éves lett Alföldi Róbert, a Jászai Mari-díjas színészhttp://www.life.hu/sztarok/20161122-alfoldi-robert-49-eves-lett.htmlAlföldi Róbert nem véletlenül lett színész, egészen kiskora óta biztosan tudta, hogy ilyen életet akar magának. A ma 49 éves művész tehetsége vitathatatlan, ezt mutatja az is, hogy már elsőre felvették annak idején a Színház- és Filmművészeti Főiskolára. Munkáját azóta számos állami és szakmai díjjal is elismerték már. TV + Sztárok--Rúzsa Magdi intim pillanatáról posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20161122-vegre-kicsit-tobbet-lathatunk-ruzsa-magdi-maganeletebol.htmlAz énekesnő rendhagyó módon közel engedte magához a rajongókat: képet posztolt egy romantikus pillanatról. TV + Sztárok--Élő adásban kérte meg szerelme kezét a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20161122-elo-adasban-kerte-meg-megyeri-csilla-kezet-molnar-zsolt-a-dragam-add-az-eleted-gyoztese.htmlÉlő adásban kérte meg szerelme kezét a Drágám, add az életed! abszolút győztese. Megyeri Csilla és Molnár Zsolt az egyik reggeli beszélgetős műsor vendégei voltak, a romantikus férfi a műsor alatt, térden állva hozakodott elő a nagy kérdéssel. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.