Nótár Mary kiakadt: állítja, hazudnak róla, kifordítják minden szavát

Nótár Mary baleset hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nótár Mary mostanában szokatlanul sokszor kerül a reflektorfénybe, sajnos nem pozitív hírekkel. A várandós énekesnő először a dohányzás, később pedig egy állítólagos autóbaleset miatt került a figyelem középpontjába. Mary azonban megelégelte a híreszteléseket, azt állítja, hazudnak róla!

Nótár Mary nem először kényszerül magyarázkodásra. Miután kiderült, hogy kisbabát vár az énekesnő úgy döntött, mesél a szakmai valamint a magánéletében történt nehézségekről, amiken keresztülment. Később meglátták, hogy várandóssága ellenére dohányzik, ezért szintén a figyelem középpontjába került, majd egy állítólagos autóbaleset miatt szóltak róla a hírek. Az énekesnő azonban úgy érzi, hogy folyton csak hazudnak róla, és kiforgatják a szavait, ezért elhatározta, hogy tiszta vizet önt a pohárba, főleg azzal a bizonyos karambollal kapcsolatban.

Nótár Marynek elege van: állítja, hazudnak róla Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Na most erről azt kell tudni, hogy én nem tudom, ki és mint fotózott le, de ez nem az én autóbalesetem volt. Az új Facebookomon egyébként ezt közzé is tettem, hogy nekem egy közeli szerettem szenvedett balesetet, és amikor segítséget kért, szinte elsők között értem oda. Ott is voltunk amíg a helyszínelés tartott. Ez nagyon ki lett facsarva és át lett formálva. Annyira szeretnek rólam cikkezgetni valótlanságokat is már, hogy tulajdnoképpen jogilag próbálok ennek pontot tenni a végére" - mesélte az énekesnő az életmódcsatorna reggeli adásában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.