Pumped Gabo bevállalná Sebestyén Balázzsal

Fotó: Polyák Attila - Origo -
édeshármas Pumped Gabo Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édeshármasra gondolt Pumped Gaboo Sebestyén Balázzsal. Meghökkentő egyszerűséggel vallotta be adásban.

Az RTL Klub Gyertek át! című műsorában vallotta be Pumped Gabo, hogy szívesen megosztaná az ágyát Sebestyén Balázzsal...

Balázsnak teljesen elakadt a szava Gabo kijelentése után. Fotó: Polyák Attila - Origo

Balázs arról kérdezgette az egykori valóságshow szereplőt, hogy elmenne-e vele egy közös randira, mire Gabo barátnője, Ági, a fiúk szavába vágott és közölte: Szerintem inkább én randiznék veled!

A kigyúrt fiatalnak sem kellett kétszer mondani, azonnal felcsillant a szeme, és folytatta az egyezkedést: Egy hármast hozzunk össze, nem? – tette fel a kérdést lazán.

Pumped Gabo bevállalná az édeshármast. Forrás: Facebook/Pumped Gabo

A két gyermekes apukával ritkán fordul elő, hogy elakad a szava, de most egy pillanatra nem tudta, hogy mit reagáljon Gabonak. Ági azonban gondolkodás nélkül rávágta: „Én benne vagyok"!

Szépségek, akik idén lettek menyasszonyok http://www.life.hu/sztarok/20161121-magyar-sztarok-akiknek-iden-kertek-meg-a-kezet-eljegyzes-debreczeni-zita-es-weisz-fanni.htmlMinden nő legnagyobb álma, hogy egyszer élete szerelme feltegye neki azt a bizonyos kérdést. Sokan évekig várnak a dologgal, mások viszont pár hónap után sort kerítenek az eljegyzésre. Ebben az évben több sztár ujjára is gyűrű került. Nézzük, kik voltak az idei szerencsések. TV + Sztárok--Szakított a hollywoodi álompár Katy Perry és Orlando Bloomhttp://www.life.hu/sztarok/20161123-katy-perry-es-orlando-bloom-kapcsolatanak-vege.html10 hónap után már ketté is vált Katy Perry és Orlando Bloom útja. TV + SztárokAFPNagymama lesz a dögös magyar playmate, Beke Yvetthttp://www.life.hu/sztarok/20161123-nagymama-lesz-a-dogos-magyar-playmate-beke-yvett.htmlBeke Yvett nagyon boldog: ha minden jól megy, lánya szenteste ad életet első gyermekének. TV + SztárokOrigoSzakított a hollywoodi álompár Katy Perry és Orlando Bloomhttp://www.life.hu/sztarok/20161123-katy-perry-es-orlando-bloom-kapcsolatanak-vege.html10 hónap után már ketté is vált Katy Perry és Orlando Bloom útja. TV + SztárokAFPNagymama lesz a dögös magyar playmate, Beke Yvetthttp://www.life.hu/sztarok/20161123-nagymama-lesz-a-dogos-magyar-playmate-beke-yvett.htmlBeke Yvett nagyon boldog: ha minden jól megy, lánya szenteste ad életet első gyermekének. TV + SztárokOrigoEgyelőre nem válik Hajdú Péter és Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20161123-hajdu-peter-nem-akar-elvalni-a-sztar-szerint-fontos-hogy-egyutt-maradjon-a-csalad.htmlA műsorvezető elvált szülők gyermekeként nőtt fel, de nem szeretné, ha a saját csemetéi is átélnék ezt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.