Elmebeteg nő zaklatta Árpa Attilát

Fotó: Bielik István - Origo -
Árpa Attila zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívdöglesztő és egyedülálló: ilyen férfiak után bomlanak a nők, ráadásul Árpa Attila még ismert is, így nem csoda, hogy rengeteg női rajongója akad. Sokan szeretnének a közelébe férkőzni, de van, aki túl messzire is képes elmenni...

Árpa Attila rengeteget dolgozik mióta szétváltak Tomán Szabinával, de a kislányával igyekszik minél több időt tölteni. A színházi próbákra is magával viszi a gyermekét, hogy a lehető legtöbb közös élményük legyen. Egyedülálló apukaként csak úgy bomlanak utána a nők, hiszen nemcsak sármos, de még ismert is Árpa Attila.

Elmebeteg nő zaklatta Árpa Attilát Fotó: Bielik István - Origo

A hölgyek mindent megtesznek azért, hogy a közelébe férkőzzenek, de vannak, akik már túl messzire mennek. Egy őrült, beteges zaklatója is volt az elmúlt időben. "Az egyik például egy hamis internetes profil mögé bújva keresett meg. Azt állította, hogy halálos beteg, és az utolsó kívánsága, hogy velem cseveghessen. Beszélgetésünk azonban furcsa irányt vett:

arról kezdett magyarázni, hogy bárcsak újra szerelmeskedhetne valakivel. Segítsek neki ebben, és írjam le hogy milyen lenne velem.

Nagyon meglepődtem, hogy vannak ilyen őrült, beteges rajongóim" - mondta Attila a Story Magazinnak. Hozzátette, sokan félreértik őt, mert nagyon közvetlen a hölgyekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.