Aurélió megható sorokkal emlékezett édesapjára

Forrás: Facebook/VV Aurelio -
halál gyász Aurelio édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható üzenettel idézte fel édesapja emlékét az egykori ValóVilág győztes.

A svájci származású fiú köztudottan szoros kapcsolatot ápolt az édesapjával. Pillanatnyilag is abban a házban lakik Baján, ahol korábban együtt éltek. Egy évvel ezelőtt hunyt el a 25 éves férfi szerette, melyről közösségi oldalán is megemlékezett. Megható szavakkal illette édesapja emlékét. Sokak szerint megkomolyodott, mióta veszteség érte.

VV Aurelio nagyon hiányolja szeretett édesapját. Forrás: Facebook/VV Aurelio

"Ma van egy éve, hogy elveszítettem azt a személyt, akire igazán büszke vagyok. Te vagy a családom, a legjobb barátom, a példaképem, a tanárom. Még mindig élsz a szívemben, és fogsz is örökre."

Stohl András szorong a halál gondolatátólhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-oszinten-meselt-felelmeitol-stohl-andras.htmlStohl András teljes őszinteséggel mesél a halállal kapcsolatos gondolatairól. TV + SztárokOrigoIstenes Bence a WC-n ülve üzent rajongóinakhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-istenes-bence-barmit-megtesz-a-comet-gyozelemert.htmlIstenes Bence forradalmasította a belsőséges kapcsolat fogalmát rajongóival szemben. Már a toaletről is nekik üzen. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoJakupcsek Gabriella sokat tűrt a kapcsolataiban http://www.life.hu/sztarok/20161124-jakupcsek-gabriella-elfogado-tipus-a-parkapcsolatban.htmlA műsorvezető elárulta, hogy szerinte mitől lesz jól működő egy házasság. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs a Morning Show sorsáról beszélt, lehet: végleg elhallgat a reggeli műsorhttp://www.life.hu/sztarok/20161125-sebestyen-balazs-elarulta-lehet-hogy-nem-radioznak.htmlA Class FM elhallgatott, és vége lett sokak kedvenc reggeli műsorának, a Morning Show-nak. A körülmények korántsem voltak tiszták, de most már mindenkit csak az érdekel, hogy hogyan tovább. Lehetőségeikről és feltételeikről beszélt őszintén Sebestyén Balázs. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoRyan Goslingnál csak a jótékonykodó Ryan Gosling lehet cukibbhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-maci-aukciora-ajanlotta-fel-plussallatat-ryan-gosling-szinesz.htmlRyan Gosling szívesen jótékonykodik, és mivel mostanában elég sok időt tölt Magyarországon, így itt is szívesen adakozik a jó ügy érdekében. Így tett legutóbb is! TV + Sztárok--Curtis összejött volt kedvesével: kezd újra lángolni a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-curtis-es-csilla-a-szakitas-utan-ujra-talalkozgatnak.htmlValamivel több mint egy hónapja tette közzé a hírt Curtis, miszerint egy év házasság után szétválnak útjaik feleségével. A rapper azonban kezd rájönni, hogy még mindig szerelmes Csillába, ezért titkos randevúra hívta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.