Fiala János vitrinben tartja a szülei hamvait

Forrás: Szabó Balázs/Origo -
hamvak szekrény szülő Fiala János urna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiala János újságíró megjelent könyvében kivételesen nem másokról ír, nem másokat faggat, hanem a saját életét teszi górcső alá. Elárulta, végigkísérte az életét, hogy mindig szeretett volna megfelelni édesanyjának, akinek a hamvait jelenleg is otthonában, egy beépített szekrényben tárolja.

Fiala János kivételesen nem másokról ír megjelent könyvében, hanem saját magáról. Elárulta, hogy egész életét végigkísérte a bizonyítási vágy, és az hogy mindenáron meg szeretett volna felelni édesanyja elvárásainak, bár sokszor nem sikerült. "Rendkívül nyomasztó volt, hogy sosem voltam számára elég erős, jó illatú, vagy hogy gyakran leszidott olyan dolgokért, amikért mások dicséretet kaptak" - árulta el Fiala János, akinek a szülei sajnos már nem élnek.

Fiala János Forrás: Szabó Balázs/Origo

A földi maradványaiknak különleges helyet talált Fiala János. Nem szórta szét őket, és nem is a temetőben helyezte el, hanem saját otthonában, egy beépített szekrényben tartja.

"Valóban otthon, a beépített szekrényünkben vannak a szüleim urnái. Jelenleg a lányom ruháit is ott tároljuk.

Így néha ide-oda pakoljuk őket, ugyanakkor valószínűleg így sokkal többet gondolok rájuk, mintha a Dunába szórtam volna a hamvaikat. Tudom, hogy ez nem a legmegfelelőbb megoldás, de jelen pillanatban nem tudnám megmondani, hol lenne számukra a legmegfelelőbb nyughely" - mondta a Borsnak Fiala, aki a saját halálán is elgondolkozott már, de csak abban biztos, hogy nem szeretne majd a lányára plusz terheket róni.

Sebestyén Balázs a Morning Show sorsáról beszélt, lehet: végleg elhallgat a reggeli műsorhttp://www.life.hu/sztarok/20161125-sebestyen-balazs-elarulta-lehet-hogy-nem-radioznak.htmlA Class FM elhallgatott, és vége lett sokak kedvenc reggeli műsorának, a Morning Show-nak. A körülmények korántsem voltak tiszták, de most már mindenkit csak az érdekel, hogy hogyan tovább. Lehetőségeikről és feltételeikről beszélt őszintén Sebestyén Balázs. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoRyan Goslingnál csak a jótékonykodó Ryan Gosling lehet cukibbhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-maci-aukciora-ajanlotta-fel-plussallatat-ryan-gosling-szinesz.htmlRyan Gosling szívesen jótékonykodik, és mivel mostanában elég sok időt tölt Magyarországon, így itt is szívesen adakozik a jó ügy érdekében. Így tett legutóbb is! TV + Sztárok--Curtis összejött volt kedvesével: kezd újra lángolni a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-curtis-es-csilla-a-szakitas-utan-ujra-talalkozgatnak.htmlValamivel több mint egy hónapja tette közzé a hírt Curtis, miszerint egy év házasság után szétválnak útjaik feleségével. A rapper azonban kezd rájönni, hogy még mindig szerelmes Csillába, ezért titkos randevúra hívta. TV + SztárokOrigoKiszel Tünde betöltötte az 57. életévét: különleges fotók a sztárrólhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-kiszel-tunde-soha-nem-latott-kepei-57-eves-lett-a-sztar.htmlFotómodellként kezdte a pályafutását Kiszel Tünde, aki később újságírói babérokra tört, de már évek óta főként a rendszeresen kiadott naptárjairól ismert a díva, aki ma töltötte be az 57. életévét. A különleges ünnep alkalmából ritkán látott fotókat gyűjtöttünk össze a sztárról. TV + SztárokOrigoMagyar hírességek, akik 40 év felett vállaltak gyermeket http://www.life.hu/sztarok/20161122-edesanyak-akik-negyven-eves-koruk-utan-szultek-liptai-claudia-es-jakupcsek-gabriella.htmlEgy újszülött érkezése mindig nagy öröm a családban. Vannak, akik fiatalon, mások kicsit később vállalják, hogy bővüljön a család. A magyar sztárvilágban több olyan édesanya is van, aki a negyedik X után hozta világra a gyermekét. TV + Sztárok--Stohl András szorong a halál gondolatátólhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-oszinten-meselt-felelmeitol-stohl-andras.htmlStohl András teljes őszinteséggel mesél a halállal kapcsolatos gondolatairól. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.