Gigi Hadid jobb énekes mint Justin Bieber?

Forrás: Comedy Central -
Gigi Hadid modell Justin Bieber énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi modell Justin Bieber számot énekel. De nem is akárhogy!

Gigi Hadid, a 21 éves modell mindenféle hangszer és kísérőzene nélkül énekelte Justin Bieber egyik klasszikusát, a Baby című számot. Elképesztő, hogy egy szál énekhanggal is fantasztikusan adta elő a nótát, még Bieber is megirigyelhetné.

Justin Bieber Forrás: Comedy Central

Az amerikai szépség videót is készített énektudásáról, és láthatóan nagyon élvezte a felvételt. Most mindenkinek lehetősége nyílik összehasonlítani az eredeti dallal.

Száraz Dénes végre látni fogja a Mount Everestethttp://www.life.hu/sztarok/20161125-szaraz-denes-gyerekkori-alma-valik-valora-latni-fogja-a-mount-everestet.htmlSzáraz Dénes gyerekkora óta arról álmodozik, hogy lássa A Hegyet, vagyis a Mount Everestet. A Jóban Rosszban egykori sztárjának vágya 2017-ben valószínűleg teljesül, méghozzá Klein Dávid és Suhajda Szilárd hegymászók segítségével. TV + Sztárok--Kezdődik Sarka Kata és Hajdú Péter válóperehttp://www.life.hu/sztarok/20161125-a-birosagot-valasztotta-sarka-kata-es-hajdu-peter-a-valasuk-ugyeben.htmlHiába minden próbálkozás, úgy tűnik, nem ússzák meg a válást bíróság nélkül. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf és 9 éves fia szeretik a fegyverekethttp://www.life.hu/sztarok/20161125-nemeth-kristof-es-9-eves-fia-rajonganak-a-fegyverekert.htmlNémeth Kristóf rengeteg időt tölt 9 éves fiával, Lócival. Nagyon sok közös hobbijuk van, de aminek a színész a legjobban örül az az, hogy ugyanannyira rajong gyermeke a fegyverekért, mint ő. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoStohl András szerint a börtön nem változtatja meg az embert csak megtörihttp://www.life.hu/sztarok/20161125-stohl-andras-borton-retteg-a-halaltol-a-nepszeru-szinesz.htmlA 49 éves színész sok mindenen túl van már az elmúlt években. Stohl András sok idő után most újra őszintén beszélt a börtönről, a családról, és a számára rettegett elmúlásról. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoTarján Zsófi komoly vádakkal illette magát közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20161125-a-honeybeast-enekesnoje-nem-tartja-magat-jo-embernek.htmlA tehetséges énekesnő nincs megelégedve önmagával. TV + SztárokOrigoCurtis összejött volt kedvesével: kezd újra lángolni a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-curtis-es-csilla-a-szakitas-utan-ujra-talalkozgatnak.htmlValamivel több mint egy hónapja tette közzé a hírt Curtis, miszerint egy év házasság után szétválnak útjaik feleségével. A rapper azonban kezd rájönni, hogy még mindig szerelmes Csillába, ezért titkos randevúra hívta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.