Németh Kristóf és 9 éves fia szeretik a fegyvereket

Fotó: Mudra László - Origo -
Németh Kristóf fegyver lövés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf rengeteg időt tölt 9 éves fiával, Lócival. Nagyon sok közös hobbijuk van, de aminek a színész a legjobban örül az az, hogy ugyanannyira rajong gyermeke a fegyverekért, mint ő.

Kreatív, intelligens gyereknek tartja Németh Kristóf a kisfiát, aki egyedül is remekül el tudja foglalni magát, de sok közös programot is csinálnak. A hobbijaik többnyire szokványosak, kivéve talán a fegyverőrületet.

Németh Kristóf és 9 éves fia szeretik a fegyvereket Fotó: Mudra László - Origo

"Imád velem jönni horgászni, kirándulni, de segít a konyhában is sütni-főzni. Ami pedig a legjobb: ugyanolyan fegyverőrült, mint én" - mondta Német Kristóf. Hozzátette, mindig ellenőrzi, hogy fia miket néz a tévében vagy éppen a számítógépen, és még soha nem kellett csalódnia. Ebből tudja, hogy elég érett már ahhoz, hogy megtanuljon bánni a fegyverekkel. "Ezekből tudom, lassan elég nagy lesz ahhoz, hogy egy újabb hobbinak is közösen hódolhassunk: a lövészetnek. Kiskoromban sportlövő voltam, így tisztában vagyok azzal, hogy a fiúkat ez mennyire vonzza. Lóci is nézegeti az otthoni fegyvergyűjteményem egy-egy darabját. Rengeteget kérdez róluk, de azzal is pontosan tisztában van, hogy mekkora felelősséggel jár a tartásuk.

Megtanulta azt is, hogy emberre, állatra nem fogjuk.

Rengeteg játékfegyvere van, de az igazi nagy vágyam, hogy elvihessem magammal a lőtérre. Sajnos egyelőre nem jöhet velem, hiszen kilencévesen még nem érte el a minimum korhatárt. Hamarosan viszont betölti, és akkor

az lesz az első dolgom, hogy elviszem egy közös apa–fia lövészetre.

Biztos vagyok benne, hogy nagyon élvezné, ráadásul én is örülnék, ha megtanulná helyesen, biztonsággal kezelni a fegyvert" - mondta a Borsnak a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.