Mennyire élvezték a sztárok a felhajtást a COMET gálán?

sztárok celeb Comet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatért az üstökös, a magyar sztárok a COMET-gálán lubickoltak a népszerűségben. De vajon mindenki élvezte a felhajtást?

Bochkor Gábor elkerülte a fotósokat, nem szeret pózolni, Király Viktor a mai napig meglepődik azon, hogy mennyi kérdése van az újságíróknak, de abban mindenki egyetértett, hogy nagyon örülnek a lehetőségnek.

Válnak vagy nem? Egy hét alatt kell dönteniük Hajdúéknakhttp://www.life.hu/sztarok/20161126-egy-het-alatt-kell-dontenie-hajdu-peternek-es-sarka-katanak-valnak-e.htmlDecember elején kerül sor Hajdú Péter és Sarka Kata békéltető tárgyalására, de még mindig nem tudják, hogy elváljanak-e.TV + Sztárok--Kiss Ádám megnyerte a COMETet, fel is kínálta a golyójáthttp://www.life.hu/sztarok/20161126-kiss-adam-megnyerte-a-cometet-felkinalta-a-golyojat.htmlKiss Ádámnak is gratuláltunk, hogy megnyerte a Cometet, a humorista pedig fel is kínálta riporterünknek a golyóját.TV + SztárokOrigoIstenes Bence nagyon menőnek érezte magát a COMETenhttp://www.life.hu/sztarok/20161126-comet-istenes-bence-nagyon-menonek-erezte-magat.htmlÖrült volna Istenes Bence, ha ha ő nyeri a kategóriát, amiben jelölték, és vágya teljesült is! Nagyon menőnek érzi, hogy már sikeres műsorvezetőként térhetett vissza a Viva berkeibe, oda, ahonnan indult. Bence a Life.hu riporterének nyilatkozott.TV + SztárokOrigoEszméletlen dekoltázst villantott Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20161125-toth-andi-dekoltazsaval-hodit-az-instagramon.htmlMég csak 17 éves Tóth Andi, de nagyon sokszor örvendezteti meg rajongóit túlfűtött fotókkal. Ezúttal azonban egy videót tett közzé, amin hihetetlen dekoltázsát mutatja meg.TV + SztárokOrigoErotikus videó került elő Rose McGowanrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161125-erotikus-video-szivargott-ki-rose-mcgowanrol-a-bubajos-boszorkak-sztarjarol.htmlEgyre többször fordul elő, hogy hírességek meztelen képei vagy pikáns videói szivárognak ki. A Bűbájos boszorkák egyik sztárja sem úszta meg: Rose McGowan két és fél perces felvétele felkerült a világhálóra. TV + Sztárok--Így szexiznek a COMETen a dögös, magyar celebcsajokhttp://www.life.hu/sztarok/20161125-lola-iszak-eszti-weisz-fanni-igy-szexiznek-a-cometen-a-dogos-magyar-celebcsajok.htmlJelenleg is a Millenáris parkban bulizik a hazai celebvilág krémje. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.