Coming outja miatt eshet ki Mici a ValóVilágból (18+)

Forrás: Rtl2/Való Világ -
VV Mici ValóVilág 8 VV Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettentő kínos helyzetben került a párbaja előtt VV Mici. A lány éppen Krisztiánt elégítette ki, amikor a fiú faggatni kezdte. A szőkeség bevallotta: valóban szexelt már pénzért, hozzátette, már megbánta, de a múlton nem tud változtatni. 

Mici "svájci múltja" a ValóVilág nézők számára nem volt ismeretlen, de egészen új megvilágításba helyezi a történteket az, hogy ez maga a lány szájából hangzott el. A kérdés nem csak az, vajon mi lesz Krisztián és Mici kapcsolatából, hanem az is, hogy miként befolyásolja ez a lány ma esti párbaját.

Örömlány volt Svájcban VV Mici Forrás: Rtl2/Való Világ

Ahogy közeledik a végjáték, az interetes fórumokon is egy egyre vadabb az esélylatolgatás, hogy vajon ki Dávid, Zsolt és Mici közül kit szavaznak vissza ma este a nézők, ám mi most arra vagyunk kíváncsiak, szerintetek Mici "coming outjának" lesz-e hatása a vasárnap esti küzdelemre.

Hatással lesz Mici párbajára a vallomása

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.