Csobot Adél szoptatás szülés Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnőnek óriásira nőtt a keble, ami nem is csoda, hiszen májusban adott életet kisfiának, és vélhetően még szoptat is. Mindenesetre azt kijelenthetjük, hogy Istenes Bence egy szerencsés fickó. 

Májusban született meg a sztárpár kisfia, Nátán, Csobot Adél pedig ezen a hétvégén már kamerák elé is állt, hiszen kezdetét vette a Sztárban sztár +1 kicsi című műsor, amelyben a fiatal énekesnő az egyik zsűritag. Az első adás előtt került fel egy fotó Adél Instagram-oldalára, amin látszik, mennyivel nagyobb a melle, mint korábban:

Íme, egy korábbi fotó:

Csobot Adél kismamaként Fotó: Marton Szilvia/Origo
Véget ért a 2016-os COMET-gála: Ezek voltak a legjobb pillanatokhttp://www.life.hu/sztarok/20161125-a-2016-os-comet-gala-veget-ert-ezek-voltak-a-legjobb-pillanatok-fotogaleria.htmlA Millenáris park odott helyet a COMET-gálának, ahol tiszteletét tette a hazai celebvilág krémje. A Life.hu pedig összegyűjtötte a legjobb fotókat az estéről. TV + Sztárok--A COMET-gálán tíz kategóriában hirdettek győztest: Íme ők!http://www.life.hu/sztarok/20161125-a-2016-os-comet-galan-nyolc-kategoriaban-hirdettek-gyoztest-ok-azok.htmlMa este tíz kategóriában hirdettek nyertest a Millenárisban. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKétszer is megerőszakolták Evan Rachel Wood színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20161128-ketszer-is-megeroszakoltak-evan-rachel-wood-szinesznot-errol-meselt-nemreg.htmlEvan Rachel Wood színésznő úgy érezte, Donald Trump elnökké választásával jött el az idő arra, hogy nyíltan beszéljen az őt ért attrocitásokról. A színésznő nem titkolja tovább, hogy korábban két alkalommal is nemi erőszak áldozata lett. TV + Sztárok--A sikeres magyar modell, Palvin Barbi mosógépet szeretne karácsonyrahttp://www.life.hu/sztarok/20161128-palvin-barbi-magyar-modell-mosogepet-szeretne-karacsonyra.htmlAz egyik legsikeresebb magyar modell, Palvin Barbi gyakorlatilag bármit megvehet magának. Ő mégis földhöz ragadt lány, és megnézi, mire költi keresetét. Nemrég azonban elárulta, mire vágyik karácsonyra. TV + Sztárok--Mérhetetlen csúcsgázsi! Ennyit keresnek a hollywoodi sztárok http://www.life.hu/sztarok/20161125-fiatal-milliardos-sztarok-jennifer-lawrence-es-taylor-swift-erre-koltik-a-penzt.htmlÉp ésszel fel sem foghatók azok az összegek, amelyeket ezek a hírességek visznek haza egy-egy forgatás végeztével. Bár még a 30. életévüket sem töltötték be, máris akkora a vagyonuk, hogy életük végéig kitart majd. Nézzük a világ leggazdagabb fiatal milliárdosait. TV + Sztárok--Még mindig inkább férfinak néz ki Caitlyn Jennerhttp://www.life.hu/sztarok/20161128-caitlyn-jenner-meg-mindig-ferfinak-nez-ki.htmlMindenkit sokkolt Caitlyn Jenner, amikor bejelentette, hogy nőként akarja folytatni az életét. Egy éve nyáron mutatkozott be Bruce helyett immár Caitlyn Jennerként, de továbbra is inkább férfinak tűnik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.