Életveszélyben volt Lilu a Keresem a családom című műsor forgatásán

tévé Keresem a családom életveszély sztárok Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igencsak meglepő dolog történt a műsorvezetővel a Keresem a családom című műsor egyik forgatásán, Amerikában. 

Lilu a műsor miatt az Egyesült Államokba utazott, hogy interjút készítsen a tengerentúlra disszidált magyar házaspár elveszettnek hitt gyermekével - írja a Blikk. Mivel a szülők már nem élnek, a rokonok kérték fel a műsor stábját, hogy kutassák fel az örökösöket.

Lilu veszélybe került a forgatáson Forrás: Keresem a családom / Facebook

Így találtak rá Mike-ra, a kaliforniai férfira, aki nagyon örült, hogy találkozhat családjával. Lilu azonban a találkozáskor megijedt, látta ugyanis, hogy a férfi nem önmaga, mert valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt állt.

Bevallom, az interjú egy pontján volt egy pillanat, amikor rossz érzésem lett, és ijesztő volt Mike kiszámíthatatlan viselkedése.

Ed Sheerant egy karddal vágta meg Beatrix hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20161129-ed-sheeran-zeneszt-egy-karddal-vagta-meg-beatrix-hercegno.htmlBeatrix hercegnő megvágta egy karddal Ed Sheeran arcát - természetesen véletlenül. Ám nem csak ők ketten szerepelnek a vicces történetben. TV + Sztárok--Kétszer is megerőszakolták Evan Rachel Wood színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20161128-ketszer-is-megeroszakoltak-evan-rachel-wood-szinesznot-errol-meselt-nemreg.htmlEvan Rachel Wood színésznő úgy érezte, Donald Trump elnökké választásával jött el az idő arra, hogy nyíltan beszéljen az őt ért attrocitásokról. A színésznő nem titkolja tovább, hogy korábban két alkalommal is nemi erőszak áldozata lett. TV + Sztárok--A sikeres magyar modell, Palvin Barbi mosógépet szeretne karácsonyrahttp://www.life.hu/sztarok/20161128-palvin-barbi-magyar-modell-mosogepet-szeretne-karacsonyra.htmlAz egyik legsikeresebb magyar modell, Palvin Barbi gyakorlatilag bármit megvehet magának. Ő mégis földhöz ragadt lány, és megnézi, mire költi keresetét. Nemrég azonban elárulta, mire vágyik karácsonyra. TV + Sztárok--Brad Pitt és Kate Hudson egy pár lennének?http://www.life.hu/sztarok/20161128-angelina-jolie-utan-lehet-hogy-brad-pitt-es-kate-hudson-randiznak.htmlHollywoodban ismét Brad Pitten csámcsognak: a színész új kedvese állítólag a gyönyörű és nagyon szexi Kate Hudson. TV + SztárokOrigoMérhetetlen csúcsgázsi! Ennyit keresnek a hollywoodi sztárok http://www.life.hu/sztarok/20161125-fiatal-milliardos-sztarok-jennifer-lawrence-es-taylor-swift-erre-koltik-a-penzt.htmlÉp ésszel fel sem foghatók azok az összegek, amelyeket ezek a hírességek visznek haza egy-egy forgatás végeztével. Bár még a 30. életévüket sem töltötték be, máris akkora a vagyonuk, hogy életük végéig kitart majd. Nézzük a világ leggazdagabb fiatal milliárdosait. TV + Sztárok--Hoppá! Mégsem válik Sarka Kata és Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20161129-nem-jelent-meg-a-birosagon-sarka-kata-es-hajdu-peter-megsem-valnak.htmlNégy és fél hónapja tarta Sarka Kata és Hajdú Péter kálváriája, ami úgy tűnik hamarosan lezárul: happy end lesz a vége. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.