Hosszú Katinkát újra nagypapája edzette

Forrás: AFP/Odd Andersen -
úszás Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka hétvégén meglátogatta nagyszüleit, de természetesen az edzés nem maradhatott el. A vasárnapi gyakorlatát így a régi edzője, vagyis a nagypapája irányítása alatt folytatta le, aki nagyon boldog volt, hogy újra ő edzhette Katinkát.

Családi látogatás ide vagy oda, Hosszú Katinka egy edzést sem hagyhat ki. A hétvégét a nagyszüleivel töltötte az úszónő, így régi edzőjével, vagyis a nagypapájával folytatta le a vasárnapi szokásos gyakorlatot. Facebook-oldalán is beszámolt az Iron Lady arról, mekkora öröm volt ez mindkettőjük számára.

Hosszú Katinkát újra nagypapája edzette Forrás: AFP/Odd Andersen

"Vasárnap reggeli edzés a legjobbal!:)Vissza a gyökereimhez! Nem is indulhatna jobban a nap!" - tette ki Katinka posztját, amihez egy fotót is mellékelt. A nagypapa, Bakos László hasonlóan vélekedett az együtt töltött időről.

"Nagyszerű érzés volt újra edzenem a kisunokámat. Rengeteget fejlődött, de külsőre még ennél is nagyobb volt a változás.

Gyerekkorában irányítottam Katinka úszását, akkor még mások voltak az arányok.

Törékeny kislányból erős nő lett. Ráadásul én sem edzhetek túl sokszor egy háromszoros olimpiai bajnok úszót, az már csak hab a tortán, hogy Katinka az én unokám" - mondta a Borsnak a büszke nagypapa. Hozzátette, Shane Tusup vagyis Katinka férje és edzője hatalmas energiával és precizitással dolgozik, de persze ő is adott tanácsokat unokájának. Az úszószövetség körüli vitát viszont nem szerette volna kommentálni.

ValóVilág 8: Mici szégyenkezett rengeteg szexvideója láttánhttp://www.life.hu/sztarok/20161129-valovilag-mici-szegyelli-a-rengeteg-szexvideojat.htmlA ValóVilág hármas párbaja Mici és Zsolti számára végződött vereséggel. Ez azt jelenti, hogy több szexjelenet egyelőre nem lesz a villában. Mici idekint szembesült azokkal a videókkal, amiken Krisztiánnal töltött forró éjszakáik minden momentuma látható, és nem volt büszke. TV + SztárokOrigoHoppá! Mégsem válik Sarka Kata és Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20161129-nem-jelent-meg-a-birosagon-sarka-kata-es-hajdu-peter-megsem-valnak.htmlNégy és fél hónapja tarta Sarka Kata és Hajdú Péter kálváriája, ami úgy tűnik hamarosan lezárul: happy end lesz a vége. TV + Sztárok--Kétszer is megerőszakolták Evan Rachel Wood színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20161128-ketszer-is-megeroszakoltak-evan-rachel-wood-szinesznot-errol-meselt-nemreg.htmlEvan Rachel Wood színésznő úgy érezte, Donald Trump elnökké választásával jött el az idő arra, hogy nyíltan beszéljen az őt ért attrocitásokról. A színésznő nem titkolja tovább, hogy korábban két alkalommal is nemi erőszak áldozata lett. TV + Sztárok--A sikeres magyar modell, Palvin Barbi mosógépet szeretne karácsonyrahttp://www.life.hu/sztarok/20161128-palvin-barbi-magyar-modell-mosogepet-szeretne-karacsonyra.htmlAz egyik legsikeresebb magyar modell, Palvin Barbi gyakorlatilag bármit megvehet magának. Ő mégis földhöz ragadt lány, és megnézi, mire költi keresetét. Nemrég azonban elárulta, mire vágyik karácsonyra. TV + Sztárok--Csobot Adélnak óriásira nőttek a mellei: FOTÓ!http://www.life.hu/sztarok/20161129-csobot-adel-enekesnonek-oriasi-nottek-a-mellei-a-szules-es-szoptatas-miatt.htmlA fiatal énekesnőnek óriásira nőtt a keble, ami nem is csoda, hiszen májusban adott életet kisfiának, és vélhetően még szoptat is. Mindenesetre azt kijelenthetjük, hogy Istenes Bence egy szerencsés fickó. TV + SztárokOrigoMég mindig inkább férfinak néz ki Caitlyn Jennerhttp://www.life.hu/sztarok/20161128-caitlyn-jenner-meg-mindig-ferfinak-nez-ki.htmlMindenkit sokkolt Caitlyn Jenner, amikor bejelentette, hogy nőként akarja folytatni az életét. Egy éve nyáron mutatkozott be Bruce helyett immár Caitlyn Jennerként, de továbbra is inkább férfinak tűnik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.