Naomi Watts őszintén mesél a fájdalmas szakításáról

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
színésznő Naomi Watts szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznő végre megtörte a csendet, és először beszélt a tapasztalásairól, az érzéseiről.

Naomi Watts és Liev Schreiber a következő sztárpár, kiknek különválása meghökkentette az embereket, ugyanis egy harmóniában élő család képét keltették a nyilvánosság előtt.

Két gyönyörű gyermeket neveltek, és boldognak tűntek idáig.

Szeptemberben egy közös közleményben jelentették be a hírt, és arra kérték a médiát, hogy kezeljék diszkréten az ügyet a gyerekek érdekében. Most azonban a King Kong sztárja elárulta a különválással kapcsolatos érzéseit. A színésznő azt nyilatkozta, hogy a változásokat mindig is nehezen élte meg, de most biztos abban, hogy jó döntést hoztak. Számára az a legfontosabb, hogy a gyermekeinek minden biztosítva legyen, és testi lelki egészségben éljenek. Elmondása szerint nehezen élte meg az átmeneti időszakot, mert sok bizonytalanságot hordozott magában.

Naomi Watts őszintén mesélt szakításáról Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

"A változás mindig riasztó, de ez csak azért van, mert az átmenet mindenkinek új, és azon kell tépelődnöd, milyen irányban folytatódnak majd a dolgok." -vallotta be őszintén a félelmeit is Naomi a Daily Telegraph-nak.

A 11 évig tartó együttlétet követő szakításról valószínűleg a két gyermeknek is van véleménye, ám eddig még nem szólaltak meg a témát illetően. Alexandes (9) és Samuel (7) a szüleik legféltettebb kincseik, így nem csoda hát, ha arra törekednek, hogy sérülés nélkül átvészeljék ezt az időszakot. Emiatt például még az sem eldöntött, hogy a karácsonyt hol fogják ünnepelni. Watts mindenképpen szeretne hazautazni Ausztráliába, de úgy tűnik, hogy a munkája miatt erre nem lesz lehetősége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.