Katie Holmes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hiába mondják, az alma nem esik messze a fájától. Katie Holmes és kislánya között hihetetlen a hasonlóság.

A 37 éves színésznő az Instagram oldalára töltött fel néhány gyermekkori képet a nosztalgiázás jegyében. Ám arra senki sem számított, hogy az édesanya és lánya, Suri között ilyen mértékű a hasonlóság. Eddig úgy álltak a dolgok, hogy a lány sokkal jobban hasonlít az édesapjára, Tom Cruisera, de lehet, hogy ezek után változni fog az emberek véleménye.

#tbt me at age 6 cheering on my sister's basketball team ❤️ #girlpower #family #sisters #ohio

Katie Holmes (@katieholmes212) által közzétett fénykép,

Katie rajongói hatalmas örömmel fogadták a „Throwback Thurdsay" keretein belül kiposztolt képeket. Egyre több sztár követi ezt a szokást, és oszt meg fiatalkori, gyermekkori képeket a rajongóikkal. A követők ezt imádják, Katie képei is több, mint 12 ezer kedvelést kaptak. Több kommentelő is megjegyezte, hogy a kis Suri kiköpött édesanyja.

#tbt my sister and me #girlpower #sisters #family #love #ohio

Katie Holmes (@katieholmes212) által közzétett fénykép,

Amanda Seyfried kisbabát vár!http://www.life.hu/sztarok/20161130-amanda-seyfired-terhes-vilagsztar.htmlAmada Seyfried végre révbe ért. Hosszú ideig kereste az igazit, de úgy tűnik, vőlegénye személyében megtalálta. Boldogságuk nem is lehetne nagyobb, hiszen kiderült, a színésznő kisbabát hord a szíve alatt. TV + Sztárok--Így cukiskodik Majka és Dundikahttp://www.life.hu/sztarok/20161130-majka-es-dundika-cuki-fotokat-posztoltak.htmlA sztárok ritkán mutatnak meg ilyen felszabadult, játékos pillanatokat, ám most betekinthetünk Majkáék vidám estéjébe. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin úszik a boldogságban: őrülten szerelmes barátjábahttp://www.life.hu/sztarok/20161130-gaspar-evelin-fulig-szerelmes.htmlGáspár Evelin felnőtt: gyönyörű nővé cseperedett Győzike lánya, akit Ámor nyila is alaposan eltalált. TV + SztárokOrigoNaomi Watts őszintén mesél a fájdalmas szakításárólhttp://www.life.hu/sztarok/20161129-naomi-watts-szakitasarol-meselt.htmlA híres színésznő végre megtörte a csendet, és először beszélt a tapasztalásairól, az érzéseiről. TV + Sztárok--Naomi Watts őszintén mesél a fájdalmas szakításárólhttp://www.life.hu/sztarok/20161129-naomi-watts-szakitasarol-meselt.htmlA híres színésznő végre megtörte a csendet, és először beszélt a tapasztalásairól, az érzéseiről. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella rossz ómen lenne?http://www.life.hu/sztarok/20161128-hajdu-peter-musoraban-meselt-jakupcsek-gabi-arrol-hogy-szerinte-o-rossz-omen-lehet.htmlHajdú Péter Esti Frizbi című műsorának vendége Jakupcsek Gabi volt, aki közölte a showmannel, vigyázzon, mit kérdez, mert volt aki 'pórul járt' már miatta... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.