Robbie Williams felesége vallott: Sokszor megjátssza az orgazmust

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Nick Ansell -
Robbie Williams házasság orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élő műsorban mesélt arról Robbie Williams felesége, hogy bizony ő is, sok nőhöz hasonlóan, olykor megjátssza az orgazmust.

Ayda Field bevallotta, hogy rendszeresen színleli férjével, Robbie Williams-szel az örömteli pillanatokat az együttlétek során. Erről beszélt a Loose Woman nevet viselő brit talkshowban. A kijelentését a kulisszák mögött várakozó férj is hallotta. - tudta meg a TheSun.

Robbie Williams felesége színleli az orgazmust Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Nick Ansell

"Többször megjátszottam már az orgazmust, és nem csak Robbie-val.

Két gyerekem van, fáradt vagyok, forr a teavíz, vagy a kedvenc műsorom megy a tévében, ezer oka lehet. Nem akarom ezzel bántani a kedvesem, ő is megteheti ezt, ha akarja." - jelentette ki mosolyogva az asszony. Robbie azonban nem szívta mellre a dolgot. Élő adásban besétált a stúdióba, viccesen számon kérte a feleségét, majd azt mondta: - „Jól van szívem, rendben van ez így. Szeretlek."

Naomi Watts őszintén mesél a fájdalmas szakításárólhttp://www.life.hu/sztarok/20161129-naomi-watts-szakitasarol-meselt.htmlA híres színésznő végre megtörte a csendet, és először beszélt a tapasztalásairól, az érzéseiről. TV + Sztárok--Több, mint 30 év házasság után válik Danny Devitohttp://www.life.hu/sztarok/20161129-34-ev-utan-valik-a-hollywoodi-szinesz-danny-devito.htmlSokkolta Hollywoodot a hír: 34 év után elválik Danny Devito is. TV + Sztárok--Hoppá! Mégsem válik Sarka Kata és Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20161129-nem-jelent-meg-a-birosagon-sarka-kata-es-hajdu-peter-megsem-valnak.htmlNégy és fél hónapja tarta Sarka Kata és Hajdú Péter kálváriája, ami úgy tűnik hamarosan lezárul: happy end lesz a vége. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella rossz ómen lenne?http://www.life.hu/sztarok/20161128-hajdu-peter-musoraban-meselt-jakupcsek-gabi-arrol-hogy-szerinte-o-rossz-omen-lehet.htmlHajdú Péter Esti Frizbi című műsorának vendége Jakupcsek Gabi volt, aki közölte a showmannel, vigyázzon, mit kérdez, mert volt aki 'pórul járt' már miatta... TV + SztárokOrigoÉNB Marci elveszi Zámbó Krisztián exéthttp://www.life.hu/sztarok/20161128-az-ejjel-nappal-budapest-egykori-sztarja-zambo-krisztian-exet-jegyezte-el.htmlBár az Éjjel-Nappal Budapest Marcija már nincs képernyőn, rajongói még mindig kíváncsiak rá. A fodrászként dolgozó egykori sztár ezúttal meghökkentette követőit: eljegyezte kedvesét, aki nem más mint Zámbó Krisztián egykori szerelme. TV + Sztárok--Interjú a Sztárban sztár győztesével -Veréb Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20161114-a-sztarban-sztar-gyoztesevel-keszitett-interjut-a-life-hu-riportere.htmlA Sztárban sztár 4. szériája is lezajlott, a döntőt pedig Veréb Tamás nyerte, aki fantasztikus hangjával maga mögé utasította a nála sokkal híresebb kollégáit is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.