Itt folytatódik a Morning Show- Sebestyén Balázsék végre elárulják a várva várt titkot

Forrás: Class FM -
Sebestyán Balázs Vadon Jani Morning Show Rákóczi Feri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg rajongó lett dühös és szomorú, amikor elhallgatott a Morning Show. A műsor befejezésének körülményei sem voltak teljesen tiszták, a tervezettnél előbb ért véget a leghallgatottabb reggeli adás. A Morning Show jövője eddig kétséges volt, de hamarosan kiderül, hogy folytatják Sebestyén Balázsék.

Nemsokára örülhetnek a rajongók, hiszen kiderül, mi lesz Sebestyén Balázsék sorsa. A Morning Show hirtelen ért véget, és nagy botrányok övezték az elhallgatását. A Class FM közleménye szerint Balázs nem akarta kitölteni hátralevő idejét a rádiónál, mert tévés munkáira szeretett volna koncentrálni, ami a műsorvezető szerint egyszerű hazugság volt. A műsorvezetők ezek után mégis megtarthatták utolsó adásukat, de senki nem tudta, mi lesz a Morning Show sorsa.

Kiderül, hol folytatódhat a Morning Show Forrás: Class FM

Rengeteg rajongó várja vissza a három műsorvezetőt, sokaknak indult velük a reggele. Nemsokára azonban eloszlatják a kétségeket, ugyanis Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani sajtótájékoztatót tartanak pénteken. A szerkesztőségünkbe eljuttatott meghívó szerint az eseményen kiderül, hol, mikor, és milyen formában fog folytatódni az ország leghallgatottabb rádióműsora.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.