Kiss Ramónát nem érdekli, mennyi pénze van egy férfinak

Forrás: Kiss Ramóna / Facebook -
pénz szerelem Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Féltve őrzi magánéletét Kiss Ramóna, de azt elárulta, hogy a karrierje sosem fog a családalapítás útjába állni, de úgy tűnik számára még nem jött el az a pillanat. Azt viszont tudja, hogy egy párválasztásnál csak a szívére hallgat, és nem érdekli, milyen vastag az illető pénztárcája.

Kiss Ramóna magánélete egy igazi rejtély, így azt sem tudjuk, hogy van-e valaki most az életében. Azt viszont már többször elárulta, hogy mivel lehet őt meghódítani. Kiderült, hogy a színésznő szívéhez humorral és intelligenciával lehet közelebb kerülni, nem pedig vastag pénztárcával. Mivel Kiss Ramóna önálló egzisztenciával rendelkezik, nem érdekli, hogy kinek mennyi pénze van. Az sem zavarná, ha párja kevesebbet keresne nála.

Kiss Ramónát nem érdekli, mennyit keres egy férfi Forrás: Kiss Ramóna / Facebook

"Nincsenek ilyen szabályok. Ha szerelmes vagyok valakibe, akkor nem a pénztárcáját szeretem. Ha párt választok, akkor a szívemre hallgatok.

Mint mindenki, én is ott találom meg a párom, ahol az ismerőseim, a barátaim vannak, amilyen körökben együtt mozgunk.

Ha mondjuk valaki a XXII. kerületben lakik, és ott is dolgozik, akkor nem valószínű, hogy egy New York-i taxisofőr lesz a párja, mert nem ugyanabban a körben mozognak. Ezek csak sima környezeti hatások" - árulta el a hot! Magazinnak Kiss Ramóna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.