Puzsér Róbert komoly párkapcsolatban él és rá sem lehet ismerni

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
barátnő Puzsér Róbert változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puzsér Róbert megváltozott, ez már az első pillantásra is világosan látszik. Ami viszont nem ilyen egyértelmű az az, hogy nemcsak külső átalakulás történt, hanem belső is. Ennek köszönhetően sok minden helyreállt az életében, például komoly párkapcsolatban él.

Teljesen átalakult Puzsér Róbert, persze nem a stílusa. Az egyértelmű külső változások mellett sok dolog módosult az életében. A kemény kritikáiról ismert médiaszemélyiség nem sokszor nyilatkozik magánéletéről, vagy vívódásairól, mivel általában a megfogalmazott véleményével kerül a középpontba, de most kivételt tett: mesélt az édesanyjához fűződő viszonyáról és párkapcsolatáról is.

Puzsér Róbert magánéletéről vallott Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

„Az anyám engem egy nap tízszer hív fel, és megkérdezi: "hol vagy, mit csinálsz?". Ami ennél nagyobb probléma, hogy én a tíz esetből kilencszer megválaszolom a kérdését. És amikor lerakom a telefont, hogy szia mamika, akkor

ez a feszültség ott marad, és ott dolgozik bennem, ezért aztán le kell adnom valahová, és hát, ez a „puzsérság"

- elemezte magát a Lakástalkshow-ban. Azt is elárulta, miért, és hogyan esett át a nagy változáson, ami az elmúlt időszakban történt vele.

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

"Egy többéves folyamat során tinédzserből felnőtté váltam. Nálam ez mostanra tolódott. De szerintem a nemzedékemben nem én vagyok az egyetlen, akinek így elcsúszott ez az érési folyamat.

Pánikbeteg lettem, ami kifejezetten annak a jele, hogy az ember nem folytathatja az addigi működést.

A Puzsér 1.0-nak lejárt a szavatossága. Magasabb verzióra váltottam. Itt a Puzsér 2.0 Ez azt jelenti, hogy minden vonatkozásban kiterjedt komplex életmódváltáson estem át. Ez a felnőtté válás és felelősségvállalás része" - mondta Puzsér, aki azt is elárulta, hogy most komoly kapcsolatban él. "Nekem 2 és fél évnél nem volt hosszabb kapcsolatom.

Most van egy barátnőm, aki külföldön él, de időről időre hazajön.

Ki akarja próbálni magát kint, mint marketinges, én mondtam is neki, hogy az Antikrisztussal bratyizik" - mesélte a kritikus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.