Megvannak a Való Világ következő párbajozói

VV Ati VV Gina Való Világ 8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan végéhez ér a Való Világ powered by Big Brother című játék, már csak 6 villalakó tartózkodik a luxusbörtön falain belül. Hétvégén újabb párbaj veszi kezdetét, akik pedig megküzdenek egymással: Ati és Gina.

Nagyon kevés van csak hátra az Rtl2 reality show-jából, ugyanis már csak 6 játékos van versenyben a rekordösszegű nyereményért, azaz 36 millió forintért. Sokan Dávidot tartják a játék nagy esélyesének, ugyanis utolsó párbaján két ellenfelet is kiütött a nyeregből, Micit és Zsoltit.

Bár a villa sármos fiatal versenyzője a győzelem után nem kapta meg a védettséget jelentő lila kendőt, mégsem ő lett a következő kiválasztott, hanem legjobb villabéli barátja, Ati. Az extrém külsejű fiúnak sok ideje nem volt azon gondolkozni, kit vigyen ki magával párbajozni, a döntés számára mégis egyértelmű volt:

Ginát választotta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.