Friderikusz Sándornak sem tetszett Bochkorék viselkedése

Forrás: TV2 -
Önindító Friderikusz Sándor Bella Gabriella István Dani Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kolléganőjüket sértette meg Bochkor Gábor és István Dani: Bella Gabriellát többször is férfiként aposztrofálták, aki végül elhagyta a stúdiót. Mindenki hallhatta a konfliktust, ami miatt Friderikusz Sándor is kiosztotta a két férfi műsorvezetőt: így nem beszélhetnek egy nővel.

Többszöri kérés és felszólítás után is viccet űzött István Dani és Bochkor Gábor Bella Gabriellából. Férfiként állították be a műsorvezetőtársukat, aki hiába kérte őket, hogy hagyják abba ezt a "poénkodást". A dolog odáig fajult, hogy Gabi kiment a stúdióból, mivel állítólag már nem első alkalommal fordul ez elő. Az eset nemcsak őt háborította fel. Sok hallgató mellett az Önindító pénteki állandó vendége, Friderikusz Sándor is feldühödött a két műsorvezető viselkedésén.

Friderikusz Sándor is felháborodott Bochkor viselkedésén Forrás: TV2

Néhány perc után szóba is hozta az esetet Fridi, ami szerinte egyrészt emberileg másrészt szakmailag volt elfogadhatatlan, így nem beszélhetnek egy nővel.

Bochkort és István Danit is felszólította arra, hogy kérjenek bocsánatot Bella Gabitól,

de Bochkor Gábor kötötte az ebet a karóhoz. Továbbra sem akarta elismerni ugyanis, hogy hibázott. István Dani viszont mindkettejük nevében bocsánatot kért Bella Gabitól, aki ma nem társult az Önindító csapatához. Csupán a hírszerkesztői feladatait látta el és egyelőre nem tudni, hogy a jövőben vezet-e még műsort István Dani és Bochkor oldalán.

Tovai Renit ez nem hozza lázbahttp://www.life.hu/sztarok/20161202-tolvai-reni-nem-orulne-konyhai-felszerelesnek.htmlTolvai Reni adta át párjának a legfittebb férfi előadónak járó díjat, és elárulta, Kállay-Saunders Andrásnak nem kell túlzottan odafigyelnie arra, hogy mit eszik. Ez szerencséje is Reninek, mert ő nem mozog valami otthonosan a konyhában, ezért sem örülne olyan ajándéknak, ami a főzéshez kapcsolódik. TV + SztárokOrigoMegvan, hol folytathatják Balázsékhttp://www.life.hu/sztarok/20161202-sebestyen-balazs-vadon-jani-es-rakoczi-feri-penteken-jelenti-be-egy-sajtotajekoztaton-a-morning-show.htmlPénteken délig bejelentik, hol hol, mikor, és milyen formában folytatódik az ország leghallgatottabb rádióműsora a Morning show. Bár arra még pár órát várni kell, a legvalószínűbb a következő. TV + SztárokOrigoKis Grófo regált Szabó Zsófi szavairahttp://www.life.hu/sztarok/20161202-szabo-zsofi-megbantotta-kis-grofot-majd-elnezest-kert.htmlAhogy már megírtuk, Szabó Zsófi bocsánatot kért az Frizbiben Kis Grófora tett kijelentése miatt. A műsorvezető élő Facebook-videóban magyarázkodott, amelyben párjáról, Kiss Zsoltról is vallott és arról is beszélt, hogy a történtek óta Grófóval is beszélt már. TV + Sztárok--Hosszú Katinka: "A rendszerszintű problémák nem szűntek meg az elnök távozásával. "http://www.life.hu/sztarok/20161201-hosszu-katinka-kozlemenye-gyarfas-tamas-lemondasa-utan.htmlHosszú Katinka közösségi oldalán tette közzé közleményét, melyben leírja, minek kell lennie a következő lépésnek Gyárfás Tamás lemondása után. Az úszónő szavait változtatás nélkül közöljük.TV + Sztárok--Dehogy szakítottak! Közös képen Tolvai Reni és Kállay-Saundershttp://www.life.hu/sztarok/20161201-tolvai-reni-es-kallay-saundes-andras-kozos-kepet-posztolt.htmlTolvai Reni és Kállay-Saunders András kapcsolatában mindig is sokan kételkedtek, ők pedig már rég nem magyarázkodnak, hanem időről időre rácáfolnak a pletykákra, amelyek szerint szakítottak. TV + SztárokOrigoMutatjuk Kiszel Tünde 2017-es falinaptáráthttp://www.life.hu/sztarok/20161201-kiszel-tunde-2017-es-falinaptara-16-alkalommal-jelent-meg.htmlKiszel Tünde 16-ik alkalommal adta ki magáról szóló falinaptárát.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.