műsorvezető RTL II Máté Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Máté Kriszta a hazai televíziózás egyik ikonikus arca. Több műsort is köthetünk a nevéhez, és most újra visszatér a képernyőre.

Az RTL II főműsoridős adásai nagyon jó eredményeket értek el az utóbbi időben, és december 16-ától egy újabb műsorral bővül a csatorna 22 órás sávja, melynek műsorvezetője Máté Kriszta lesz.

Máté Krisztina újra műsort vezet Fotó: Polyák Attila - Origo

Az első millióm című műsor új évada sikeres emberek történetét mutatja be. Az elmesélések központjában nem a pénz lesz, hanem inkább az, hogy milyen élményeken mentek keresztül a sikerhez vezető út során.

A második évadban szereplő személyek szinte mindegyike úgy gondolja, hogy eredményeiket meg kell osztaniuk a többiekkel. Így olyan beszélgetéseknek lehetünk szem és fül tanúi, amelyek olyan érzelmeket mutatnak be, mint a kudarc, a kitartás, a hit vagy az akaraterő.

Eközben a Való Világ december 11-ei adásával eldől, hogy kinek a markát üti a hatalmas nyeremény, ám nem kell a nézőknek csüggedni, hiszen ezt követően, 12-től hétfő esténként az elmúlt évek legjobb adásaival nosztalgiázhatunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.