Tovai Renit ez nem hozza lázba

Forrás: Instagram/Tolvai Reni -
ajándék konyha Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni adta át párjának a legfittebb férfi előadónak járó díjat, és elárulta, Kállay-Saunders Andrásnak nem kell túlzottan odafigyelnie arra, hogy mit eszik. Ez szerencséje is Reninek, mert ő nem mozog valami otthonosan a konyhában, ezért sem örülne olyan ajándéknak, ami a főzéshez kapcsolódik.

Szerelmének adta át Tolvai Reni a legfittebb férfi előadónak járó díjat. Ez azt jelenti, hogy Kállay-Saunders András lett Magyarországon a legsportosabb énekes. Azt mind tudjuk, hogy a fittség nemcsak a mozgáson, de az evésen is múlik, bár Reni úgy tűnik nem szokott sokat sütni-főzni a szerelmének.

Tolvai Reni ezt nem szeretné karácsonyra Forrás: Instagram/Tolvai Reni

A Life.hu nagyszájú riportere kifaggatta az énekesnőt arról, milyen karácsonyi ajándéknak nem örülne, és kiderült, hogy ha konyhai felszerelést kapna, az bizony elszomorítaná.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.