Bochkor Gábor sajátos módon kért bocsánatot kolléganőjétől

Forrás: Facebook/Mucic FM, Facebook/Gabriella Bella -
Önindító Friderikusz Sándor Bella Gabriella Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi napok bővelkedtek a rádiós hírekben. Balázsékról megtudtuk, hogy hol folytatják tovább, Bochkor Gábor pedig megerősített bennünket abban, amit az ominózus "kövérnőzése" után is megállapíthattunk. Ezúttal kolléganőjét, Bella Gabit bántotta meg, állítólag nem először. A műsorvezetőnő élő adásban akadt ki, később pedig Friderikusz Sándor is szóvá tette Bochkor és István Dani viselkedését. 

Bochkor Gábor és István Dani az Önindítóban Bella Gabriellán viccelődött, kvázi férfinak aposztrofálták, de rajtuk - és néhány rádióhallgatón kívül - kívül senki nem röhögött a poénon. Gabi közölte, nem szeretne tovább együtt dolgozni Bochkorékkal és másnap reggel már nem is ült be a stúdióba, csupán hírszerkesztői feladatait vette fel.

"Te egy női testbe zárt férfilélek vagy" - mondta Bochkor Bellának Forrás: Facebook/Mucic FM, Facebook/Gabriella Bella

Friderikusz - aki egyébként jó barátságot ápol Bochkorral - azonban beült a mikrofon mögé, és elmondta véleményét: "Ez lehet, hogy neked halál vicces, de neki nem. Hahotázva kiröhögitek! Neked mondom, a magyar macsók királyának – amit szeretsz magaddal kapcsolatban ápolni –, hogy nem ugorhatsz neki egy nőnek, még viccből sem. Titeket régebben ismerlek, mint Gabit, mégis 100%-ig az ő álláspontján voltam. Ez szexizmus, hímsovinizmus! Azt szeretném kérni, hogy kérjetek bocsánatot" – fejtette ki Fridi.

Friderikusz Sándor kiállt Bella Gabi mellett Forrás: TV2

A Blikk megkereste Bella Gabriellát, aki azt mondta, Bochkor nem kért tőle személyesen bocsánatot, és még az sem dőlt el, hogy folytatja-e a munkát a műsorvezetői munkát vagy pedig marad hírszerkesztő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.