Csúnyán átverték Sebestyén Balázst

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Reggeli Show Rádió 1 Morning Show Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet Balázsék rádióműsorának a címe több Morning show. Az ok a következő: a műsorvezetőt volt üzlettársa, a magyar Jockey Ewing néven ismert férfi átverte, és a műsor címéta tudta nélkül védette le, majd adta el. Sebestyénék hétfőtől Reggeli show néven készítik tovább a reggeli rádióműsorukat a Rádió 1-en. 

Bár egyelőre Reggeli show (azaz Reggeli show a Morning show sztárjaival) néven rádióznak majd, Balázsék jogi úton szeretnék visszaszerezni a Morning show elnevezést.

A név az abszolút az enyém volt. Aztán az ember mindig rájön egyébként, hogy élete végéig tanulnia kell. Főleg akkor, ha valakiről azt gondolja, a barátja, az ismerőse, vagy egyébként az üzleti partnere.

Balázst átverte üzleti partnere, eladta a Morning show nevet Fotó: Adrián Zoltán - Origo

De ki is ez a volt üzleti partner?

"Megszállott Jockey Ewing-rajongó, üzleti vállalkozásait is Jockey példáján keresztül építette. Étterem, benzinkút, mindent megvalósított, amit a fejébe vett. Sőt a saját öccsével is kibabrált, mint ahogyan Jockey legnagyobb riválisa is öccse, Bobby volt. Sőt néha öltözködésében is Jockey-t utánozta" - mondta el egy férfi a Borsnak. A lap így jellemzi: "Egy középkorú, sármos nagyvilági életet élő férfi, aki drága autókkal, és csinos, alkalmanként televí­ziókból ismert hírességekkel az oldalán tűnik fel az éjszakában. Üzleti partnerei között hazánk leghíresebb életmódtanácsadója és televíziós személyisége is ott volt egy időben. A munkakapcsolatai azonban általában rossz szájízzel értek véget."

Bochkor Gábor nem kért bocsánatot kolléganőjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161203-bochkor-gabor-nem-kert-bocsanatot-kolleganojetol-bella-gabriellatol.htmlAz utóbbi napok bővelkedtek a rádiós hírekben. Balázsékról megtudtuk, hogy hol folytatják tovább, Bochkor Gábor pedig megerősített bennünket abban, amit az ominózus "kövérnőzése" után is megállapíthattunk. Ezúttal kolléganőjét, Bella Gabit bántotta meg, állítólag nem először. A műsorvezetőnő élő adásban akadt ki, később pedig Friderikusz Sándor is szóvá tette Bochkor és István Dani viselkedését. TV + SztárokOrigoMegvan, hol folytathatják Balázsékhttp://www.life.hu/sztarok/20161202-sebestyen-balazs-vadon-jani-es-rakoczi-feri-penteken-jelenti-be-egy-sajtotajekoztaton-a-morning-show.htmlPénteken délig bejelentik, hol hol, mikor, és milyen formában folytatódik az ország leghallgatottabb rádióműsora a Morning show. Bár arra még pár órát várni kell, a legvalószínűbb a következő. TV + SztárokOrigoKis Grófo regált Szabó Zsófi szavairahttp://www.life.hu/sztarok/20161202-szabo-zsofi-megbantotta-kis-grofot-majd-elnezest-kert.htmlAhogy már megírtuk, Szabó Zsófi bocsánatot kért az Frizbiben Kis Grófora tett kijelentése miatt. A műsorvezető élő Facebook-videóban magyarázkodott, amelyben párjáról, Kiss Zsoltról is vallott és arról is beszélt, hogy a történtek óta Grófóval is beszélt már. TV + Sztárok--Dehogy szakítottak! Közös képen Tolvai Reni és Kállay-Saundershttp://www.life.hu/sztarok/20161201-tolvai-reni-es-kallay-saundes-andras-kozos-kepet-posztolt.htmlTolvai Reni és Kállay-Saunders András kapcsolatában mindig is sokan kételkedtek, ők pedig már rég nem magyarázkodnak, hanem időről időre rácáfolnak a pletykákra, amelyek szerint szakítottak. TV + SztárokOrigoVV8 - Ezt üzente Krisztiánnak Micihttp://www.life.hu/sztarok/20161201-valovilag8-krisztiannak-uzent-mici.htmlNem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a ValóVilág8 szexőrült tetkós macsója igencsak féltékeny típus. Amikor Mici kiesett, meg is ígértette vele, hogy nem csinál semmi hülyeséget, amikor pedig a villában meglátogatta az édesapja, arra kérte őt, vegyék fel a kapcsolatot a lánnyal. TV + SztárokOrigo"Gémóver" - Máris kiesett a ValóVilágból a szexőrült Micihttp://www.life.hu/sztarok/20161127-a-valovilag8-harmas-parbajanak-elso-kiesoje-mici.htmlAhogy olvasóink is látni "megjósolták", a ValóVilág8 hármas párbajában a legkevesebb szavazatot Mici kapta. Ő már biztosan nem küzdhet a 36 millióért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.