ValóVilág 8: VV Ati esett ki a játékból, Gina magasan nyerte a párbajt

Forrás: RTL II -
valóvilág VV Ati VV Gina VV8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a VV-párbaj: Attilának kellett hazamennie, Gina csúnyán elverte a fiút.

A százalékok között már a műsor elején nagy volt a különbség. Mint kiderült, végig Gina vezetett, toronymagasan nyerte a párbajt. A százalékok így alakultak: 60,42% - 39,58%.
Ati elsírta magát, mikor Istenes Bencével beszélgetett, édesapja miatt sajnálja nagyon, hogy kiesett a játékból.

VV Gina Forrás: RTL II

Soma és Vivi ugrálva üvöltöttek örömükben, mikor Gina kinyitotta a villa ajtaját. Dávid már nem volt ilyen boldog, hogy nem a barátja folytathaja a játékot.

Gina már nem kap védettséget, hiába nyerte meg a párbajt, a ValóVilág 8 ugyanis jövő hét vasárnap véget ér.

Különös ajándékot kért karácsonyra Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20161204-kulonos-ajandekot-kert-vajna-timi-karacsonyra-egy-oriasi-rozsaszin-csikohalat.htmlÚgy látszik, Vajna Timi nem komolyodik meg, lelke mélyén mindig egy rózsaszín plüssállatokért rajongó kislány marad.TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoCristiano Ronaldo is érintett lehet az újabb adócsalási botránybanhttp://www.life.hu/sztarok/20161204-cristiano-ronaldo-is-erintett-lehet-az-ujabb-adoelkerulesi-botranyban.htmlTöbbek között Cristiano Ronaldo és José Mourinho is érintett lehet a legújabb adóelkerülési botrányban, amelynek megszellőztetői világszerte ismert labdarúgók és edzők nevét hozták nyilvánosságra.TV + Sztárok--Való Világ 8: Mici összeköltözne Krisztiánnal, ha kijön a villábólhttp://www.life.hu/sztarok/20161204-valo-vilag-8-vv-mici-osszekoltozne-krisztiannal-ha-kijon-a-villabol.htmlMici a BeleValóban Győzikének mondta el terveit. Krisztién nagyon meg fog lepődni, ha kijön a villából.TV + Sztárok--Fejes Szandi esett ki az X-Faktorból - Ez volt a negyedik párbaja http://www.life.hu/sztarok/20161203-fejes-szandi-esett-ki-az-x-faktorbol-gorbunov-dmitrij-ellen.htmlAz X-Faktor szombati ötödik élő show-jában a közönség úgy döntött, Gorbunov Dmitrij és Fejes Szandi párbajozzon. A lány negyedszer került ebbe a szituációba, most távoznia kellett. TV + Sztárok--Gáspár Laci elsírta magát: "Tudod te, hogy mit művelsz?"http://www.life.hu/sztarok/20161203-az-x-faktor-zsurije-imadta-a-szulinapos-opitz-barbarat.htmlIstenes Bence szülinapi tortával köszöntötte Opitz Barbarát az előadása után, aki még Gáspár Lacit is megríkatta. TV + SztárokOrigoMindenki mindenkivel - Forrt a hangulat az X-Faktor zsűrije közötthttp://www.life.hu/sztarok/20161203-kemenyen-ekeztek-egymast-a-zsuritagok-az-x-faktorban.htmlCsak kapkodtuk a fejüket a mai X-Faktor első perceiben, csak úgy röpködtek a beszólások a zsűritagok között. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.