Tóth Gabi még nem érettségizett le

Forrás: Instagram/tothgabi -
Tóth Gabi tanulás érettségi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak idején azt az utat választotta, hogy híres énekesnő lesz, ezért maradt ki a gimnáziumból. Ugyan többször tervezte már Gabi, hogy újrakezdi, de nem sikerült. Legutóbb tavasszal tett ígéretet arra, hogy belefog a gimnáziumba, de sajnos ezúttal is elmaradt.

Tizenévesen indult el a Megasztárban Tóth Gabi, aki éppen ezért a gimnáziumot sem tudta befejezni. Azt az utat választotta, hogy híres énekesnő lesz, a tehetségkutató pedig rengeteg idejét vette el, így feláldozta tanulmányait. Azóta már többször nyilatkozott arról, mennyien bántják az érettségi hiánya miatt, így aztán legutóbb tavasszal döntött úgy, elkezdi az iskolát. A tervét azonban nem sikerült véghezvinni.

Tóth Gabi még nem érettségizett le Forrás: Instagram/tothgabi

"Nem azért nem érettségiztem le, mert nem kell a papír. Egyszerűen annyi, hogy én a karriert és a lehetőséget választottam, ami nagyon ritkán adódik az életben" - idézi a Bors Gabi korábbi nyilatkozatát, aki az elhatározásáról is mesélt. "Megpróbáltam kétszer is később elvégezni estin, de hát nem sikerült. De most szeptemberben újra nekifutok! Úgy voltam vele, hogy már tíz éve hallgatom, hát megcsinálom, így végre majd ezzel sem tudnak csesztetni" - mondta akkor az énekesnő, de úgy tűnik, ezúttal sem volt ideje az iskolára. A lap megkeresésére is csak szűkszavúan nyilatkozott.

"Ebben a témában nincs mit mondanom, mert nincsenek fejlemények "

- mondta az énekesnő, aki az X-Faktor mentoraként gyakran elsírja magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.