Egy jégdarabot szopogat Irina Shayk

Fotó: Steven Meisel for Alberta Ferretti SS 2017 Campaign -
Irina Shayk modell terhesség sztárok Bradley Cooper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legszexibb modellje kétségkívül Irina Shayk, aki most azt is bemutatja, mi mindenre képes egy jégdarabbal...

Irina rajongói igencsak megörültek a szupermodell legutóbbi, a képmegosztó oldalra feltett képének. A dögös szépség Alberta Ferretti kampányában szerepel, a szexi rucin kívül pedig van még valami, ami igencsak erotikussá teszi a képet:

ez pedig az Irina ajkai között lévő jégkocka,

amitől bizony mindenkinek beindul a fantáziája.

Egy jégdarabot szopogat Irina Shayk Fotó: Steven Meisel for Alberta Ferretti SS 2017 Campaign

Ám jégkocka ide vagy oda, Irina rajongóit most egy dolog sokkal jobban izgatja. Pár napja arról szóltak a hírek, hogy Cristiano Ronaldo exe és Bradley Cooper első gyermeküket várják, ám ezt még egyikőjük sem erősítette meg hivatalosan.

Az minenesetre árulkodó dolog, hogy Irina hasa a Victora's Secret Show-n is mindig takarásban volt. Ha valakiknek, nekik biztosan álomszép kisbabájuk lesz!

Sarka Kata nyilvánosan bevallotta: Nem bízik az emberekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20161207-hitet-vesztette-az-emberekben-sarka-kata.htmlSarka Kata közösségi oldalán tett közzé egy viszonylag hosszú posztot, melyben az emberi kapcsolatok minőségéről ír. TV + Sztárok--Sebestyén Balázsék új csúcsot állítottak felhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-csucsot-dontott-balazsek-uj-reggeli-showja.htmlKözel 30 ezer online hallgatója volt Balázsék Reggeli Show-jának december 6-án a Rádió1-en. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoRajongó segítségét kérte Liptai Caludia - Pankára gyűjtött szavazatokathttp://www.life.hu/sztarok/20161207-rajongo-segitseget-kerte-liptai-caludia-pankara-gyujtott-szavazatokat.htmlKiakadtak Claudia rajongói. A népszerű műsorvezető a Facebookon buzdította szavazásra követőit, hpgy Panka lánya nyerje meg a DigiSporton a Nap Hőse vetélkedőt. A sorozatban fiatal sportolókat mutatnak be. TV + SztárokOrigoKunovics Katinka gyászolja az édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161206-elhunyt-kunovics-katinka-edesapja.htmlA Romantic énekesnője a közösségi oldalán barátaival is megosztotta a szomorú hírt. TV + Sztárok--Nagy Ervin az ismertség előnyeiről beszél - Így küzd a mellrák ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-nagy-ervin-a-mellrak-ellen-kuzdo-alapitvany-nagykovete.htmlA mellrák ellen küzdő alapítvány nagykövete Nagy Ervin, aki egy jótékonysági eseményen adott interjút a Life.hu riporterének. A színész ennek kapcsán az ismertség előnyeiről beszélt, amit az alábbi videóban meg is hallgathatsz. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita készül az esküvőjére: Árulkodó fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-debreczeni-zita-keszul-az-alom-eskuvore.htmlDebreczeni Zita közösségi oldalán láthatunk egy képet, amely arra utal, hogy a szépség bizony már lázasan készül a nagy napra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.