Caramel: "A magyar tehetségkutatókban nem merik azt mondani, hogy szar"

Caramel A Dal 2017 Eurovíziós Dalfesztivál Molnár Ferenc Caramel A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai napon egy budapesti szórakozóhelyen mutatták be, kik szállnak versenybe a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválon való indulásért. A Life.hu-nak több sztár is nyilatkozott, többek között az egyik műsorvezető, Tatár Csilla, az X-Faktor mentora, Tóth Gabi, a tavaly előtti 5. helyezett Kállay-Saunders András, valamint az egyik ítész, Caramel is.

A Megasztár egykori nyertese, Molnár Ferenc Caramel is a Dal zsűripadjára ül. Caramel számára nem idegen mások kritizálása, hiszen a The Voice-ban is kapott ilyen feladatra lehetőséget. Hogy mennyire lesz szigorú, megmeri-e majd mondani valamire, ha az nem jó, illetve részrehajló-lesz e, a Life.hu-nak elmondta:

Kállay-Saunders András ismét nekimegy az Eurovíziónakhttp://www.life.hu/sztarok/20161208-kallay-saunders-andras-enekes-a-2017-es-eurovizion-is-indulna.htmlAhogy arról már a Life.hu beszámolt, 2017 januárjában indul a A Dal. A mai napon egy budapesti szórakozóhelyen be is mutatták, kik szállnak versenybe a győzelemért. A Life.hu-nak több szátár is nyilatkozott, többek között az egyik műsorvezető, Tatár Csilla, Tóth Gabi és Kállay-Saunders András is. TV + Sztárok"Már most nyertes vagyok" - Tóth Gabi nagyon szeretne Eurovízióra mennihttp://www.life.hu/sztarok/20161208-toth-gabi-enekesno-nagyon-szeretne-euroviziora-menni-kijevbe.htmlMint ismeretes, 2017 januárjában indul a A Dal. Ma délelőtt egy budapesti szórakozóhelyen be is mutatták, hogy kik szállnak versenybe a győzelemért. A Life.hu-nak több szátár is nyilatkozott, többek között az egyik műsorvezető, Tatár Csilla, és Tóth Gabi is. TV + SztárokOrigoSia férje megunta hogy bohóc lett a nejébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161208-sia-es-ferje-az-enekes-parokaja-miatt-valik.htmlSia férje beleunt a fényűző, sztáréletbe és a parókákba. Úgy döntöttek barátok maradnak, de külön válnak egymástól. TV + SztárokAFPTatár Csillának több kedvence is van az Eurovízióról http://www.life.hu/sztarok/20161208-tatar-csilla-eurovizio-tobb-dalba-is-belehallgatott-a-csinos-musorvezeto.htmlIdén is a kisgyermekes anyuka vezeti majd A Dal című műsort az MTVA-n, melyről örömmel mesélt a Life.hu-nak. TV + SztárokOrigoGyőzike nem szerelmes már Bea asszonybahttp://www.life.hu/sztarok/20161208-gaspar-gyozi-mar-nem-szerelmes-beaba.htmlGyőzike hosszú idő után bevallotta, nem szereti már Beát. TV + Sztárok--Tóth Gabi is menne az Eurovíziórahttp://www.life.hu/sztarok/20161208-tobb-hazai-sztar-is-jelentkezett-az-idei-euroviziora-toth-gabi-is-nevezett.htmlJövő januárban indul a 2017-es A Dal. Ma egy budapesti szórakozóhelyen be is mutatták, hogy kik szállnak versenybe a győzelemért. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.