műsorvezető dal Tatár Csilla Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén is a kisgyermekes anyuka vezeti majd A Dal című műsort az MTVA-n, melyről örömmel mesélt a Life.hu-nak. 

Míg korábban A Dal című műsor egyértelműen az Eurovízió magyar dalát kereste, idén a kommunikáció megváltozott - mondta Tatár Csilla, a műsor egyik vezetője. A csinos édesanya hozzátette, sosem gondolkozott még azon, hogy ha a magyarok nyernének, milyen lenne vezetni a több százmilliós nézettséggel bíró nemzetközi szupershowt.

Tóth Gabi is menne az Eurovíziórahttp://www.life.hu/sztarok/20161208-tobb-hazai-sztar-is-jelentkezett-az-idei-euroviziora-toth-gabi-is-nevezett.htmlJövő januárban indul a 2017-es A Dal. Ma egy budapesti szórakozóhelyen be is mutatták, hogy kik szállnak versenybe a győzelemért. TV + Sztárok--Ikrekkel terhes: Nagyon dögös kismama lett Földes Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20161208-foldes-eszter-dogos-kismama-a-valotarsakban.htmlKisbabát vár Földes Eszter, sőt nem is egyet! Ikreket hord a szíve alatt a színésznő, legalábbis a Válótársakban. Szerepe szerint még így is megfordulnak utána a férfiak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoStohl András ismét elhagyta a párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161208-stohl-andras-megint-elhagyta-feleseget.htmlÚgy tűnik, hogy a színész második kapcsolata is véget ért! Állítólag már új szerelme is van Stohl Andrásnak, aki sokat tépelődött azon, hogy 50 évesen merjen-e új életet kezdeni, de végül döntött, és – ismét – elhagyta a családját, csak ezúttal Ancsikát, aki végig kitartott mellette botrányai idején. TV + SztárokOrigoJakupcsek Gabriellából tanár lett http://www.life.hu/sztarok/20161207-jakupcsek-gabriella-otthon-segit-a-lanyanak-ujra-hasznalja-tanari-vegzettseget.htmlA csinos műsorvezető sokat tanul a kislányával otthon, így lassan már úgy érzi, mintha szakmát váltott volna... TV + Sztárok--Tóth Gabi meghintáztatta hatalmas melleit a Gyertek át! című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-toth-gabi-a-gyertek-at-cimu-musorban.htmlGabi nem csak az X-Faktor mentoraként visel szexi göncöket: hamarosan a Gyertek át!-ban is meghintáztatja cickóit. TV + SztárokOrigoÍgy várták a Mikulást a sztárok: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20161206-igy-unneplik-a-mikulast-a-sztarok.htmlNézd meg hogyan örültek a Mikulás érkezésének a sztárok és csemetéik. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.