Taxi gázolta halálra Xantus Barbara nagypapáját

Forrás: Facebook/Barbara Xantus -
gázolás halál Xantus Barbara taxi nagypapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 49 éves énekesnő a Borsnak adott interjút, melyben élete egyik legfájdalmasabb időszakáról is beszélt. "Összetört a nagyapám halála, de az a fájdalom is én vagyok."

"Tizenkilenc éve történt, amikor a lányommal voltam várandós. Mentem fel hozzá, hogy válasszunk nevet, de nem volt otthon. Minden ilyesmit vele beszéltem meg, nekem ő volt a jó emberem. Nem jött haza, elütötte egy taxi.

Xantus Barbara Forrás: Facebook/Barbara Xantus

Miattunk legyőzte a rákot is, tíz éve tünetmentes volt. Legyőzte, hogy élhessen velünk. Nem ez az ócska betegség vitte el, hanem egy taxi a zebrán. Ha rossz dolgokat élünk meg, a részünkké válik, az is mi vagyunk" - nyilatkozta Barbara.

Hajdú Péter műsoráról: "Nem tehetnek róla, hogy nekem rossz nézni"http://www.life.hu/sztarok/20161210-grecso-krisztian-kolto-iro-kiakadt-hajdu-peter-musoratol.htmlGrecsó Krisztián, József Attila-díjas költő, író az Élet és Irodalom hasábjain fejtette ki véleményét Hajdú Péter "nemrég indult/elköltözött beszélgetős műsoráról". TV + SztárokOrigoStohl Andrást bűntudat gyötri, amiért elhagyta a családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161210-stohl-andras-szineszt-buntudat-gyotri-amiert-elhagyta-a-csaladjat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a 49 éves Stohl András ismét szakított, elköltözött Ancsikától és a gyerekeitől. Úgy hírlik, a színész beleszeretett egy nőbe, aki színházi büféseként dolgozott. Döntéséről vallott. TV + SztárokFotó: Tuba Zoltán - OrigoVV Dávid: "104 nap alatt annyit éltem meg, mint előtte 10 év alatt"http://www.life.hu/sztarok/20161210-valovilag-8-vv-david-kiesett-vv-vivien-ment-vissza-a-villaba-interju.htmlA pénteki párbajt VV Vivien nyerte, így a nézők szavazatai alapján ő költözhetett vissza a villába. Ez pedig VV Dávid kiesését jelentette, aki az összecsapás után exkluzív interjút adott a Life.hu-nak. TV + SztárokOrigoSzerintetek neki kell visszajönni a ValóVilág párbajárólhttp://www.life.hu/sztarok/20161209-a-valovilag-parbajarol-vv-vivi-vagy-vv-david-jon-vissza.htmlAhogy már írtunk is erről, a ValóVilág8 legizgalmasabb párbaját láthatjuk pénteken este. Vivien csap össze Dáviddal, mi pedig arra voltunk kíváncsiak, szerintetek melyikük érdemli meg, hogy a fináléba jusson. TV + Sztárok--Spirituális dallal hódítaná meg az Eurovíziót Csondor Katahttp://www.life.hu/sztarok/20161209-csondor-kata-spiritualis-dallal-hoditana-meg-az-euroviziot.htmlCsondor Kata, szinkronszínésznő mostanában az éneklésre helyezte a hangsúlyt. Spirituális témával szeretné megfogni a magyarokat, hogy őt küldjék Kijevbe, az Eurovízióra. Kata a Life.hu-nak elmondta, miért ezt a témát gondolta igazán nyerőnek. TV + SztárokOrigoSpoon: "Az értelmetlenségben rejlik az értelme"http://www.life.hu/sztarok/20161209-az-x-faktorbol-megismert-spoon-a-dalban-indul.htmlAz X-Faktorból megismert Spoon korábban már bejutott A Dal fináléjába. A srácok most ismét nekifutnak az eurovíziós castingnak, mégpedig az Éjjel-Nappal Budapest sorozatban bemutatott dalukkal. A zenekar tagjai a Life.hu-nak elmondták daluk üzenetét, ami szerintük értelmetlen, így pont ebben rejlik az értelme.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.