X-Faktor X-Faktor 2016 Ham Ko Ham RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért az X-Faktor utolsó előtti adása, a tévénézők pedig úgy döntöttek, a Ham Ko Ham nem lehet ott a jövő heti döntőben. Gorbunov Dmitrij, Opitz Barbi és Mata Ricsi viszont ott lesznek.

Szombat este mindenki két dalt énekelt, amikor is a Ham Ko Ham, Opitz Barbi, Mata Ricsi és Gorbunov Dmitrij volt még versenyben.

Ham Ko Ham Fotó: Mudra László/Origo

A két legkevesebb szavazatot a Ham Ko Ham és Dmitrij kapta, így a párbaj után ismét az ítészek kezében volt a döntés. Ők azonban 2-2 arányban voksoltak, vagyis a nézőkre bízták a döntést. Előkerült a boríték is, és mivel Ham Ko Ham kapta a legkevesebb szavazatot, ezért Dimitrij lehet ott a jövő heti döntőben.

Vasárnap este döntő: Szavazz, ki nyerje meg a ValóVilágot!http://www.life.hu/sztarok/20161210-valovilag-8-soma-gina-es-vivi-a-harom-finalista-szavazz-ki-nyerjen.htmlPéntek este Dávid távozott a villából, mert elvesztette a párbaját Vivien ellen. Szombaton Krisztiántól búcsúztunk, aki a nézői szavazatok alapján kellett, hogy elhagyja a villát.TV + SztárokKiesett az egyik játékos: Megvan a VV három finalistája - Íme ők!http://www.life.hu/sztarok/20161210-valovilag-8-krisztian-kiesett-megvan-a-harom-finalista.htmlA nézők arra szavaztak, akit nem szerettek volna a vasárnap esti fináléban látni. TV + Sztárok--Rajtad áll, kik lesznek a ValóVilág finalistái: Szavazz!http://www.life.hu/sztarok/20161210-valovilag-8-a-nezok-szavaznak-ki-legyen-a-harom-finalista.htmlTegnap Dávid távozott a VV-ből, de ma is elbúcsúzunk valakitől.TV + SztárokOrigoNémeth Lajos: "Bár nyugger vagyok, a saját szakállamra szívesen dolgozom"http://www.life.hu/sztarok/20161210-nemeth-lajos-meteorologus-a-sajat-szakallamara-szivesen-dolgozik-nyugdijaskent.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nemrég nyugdíjba ment Németh Lajos, aki úgy tűnik, máris unatkozik. Úgy tudni, a televíziós meteorológus élvezi, hogy megszabadult a munkával járó stressztől, mégsem hagyta abba az előrejelzések készítését.TV + Sztárok--Tóth Gabi: Szexelni olyan, mint enni, inni és pisilnihttp://www.life.hu/sztarok/20161210-toth-gabi-enekesno-a-szexrol-beszelt-ami-tok-termeszetes-dolog-szerinte.htmlTóth Gabi is kiállta Sebestyén Balázs műsorának próbáját. A „Gyertek át" szókimondó viccei persze nem kerülték el az X-Faktor mentorát sem. TV + Sztárok--Hajdú Péter műsoráról: "Nem tehetnek róla, hogy nekem rossz nézni"http://www.life.hu/sztarok/20161210-grecso-krisztian-kolto-iro-kiakadt-hajdu-peter-musoratol.htmlGrecsó Krisztián, József Attila-díjas költő, író az Élet és Irodalom hasábjain fejtette ki véleményét Hajdú Péter "nemrég indult/elköltözött beszélgetős műsoráról". TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.