Bővül a család? Vajna Timi árvaházban járt

Vajna Timi örökbefogadás macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos üzletasszony hatalmas macskarajongó, így nem csoda, ha szívesen vesz részt olyan eseményeken, ahol segíteni lehet rajtuk.

"Macska örökbefogadó nap" - írta a kép mellé Timi, aki maga is lelkes cicatartó. "Egy állat sok esetben olyan, mint egy gyerek: gondoskodni kell róla, igenis beszélni kell vele, sokszor, sokat, és félteni, óvni kell, valamint mindenképpen éreztetni kell vele, hogy szeretik" - fogalmazott korábban a csinos feleség a Life.hu-n vezetett blogjában. Az Európa-szerte ismert nemzetközi macskakiállításon akár örögbefogadni is lehetett, melyre Timi örömmel hívta fel a rajongói figyelmét.

Macska örökbefogadó nap Macskaárvaház Alapítvány #adoptacat #adopt #cat #kitten

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Tatár Csillának több kedvence is van az Eurovízióról http://www.life.hu/sztarok/20161208-tatar-csilla-eurovizio-tobb-dalba-is-belehallgatott-a-csinos-musorvezeto.htmlIdén is a kisgyermekes anyuka vezeti majd A Dal című műsort az MTVA-n, melyről örömmel mesélt a Life.hu-nak. TV + SztárokOrigoMadonna 58 évesen is úgy twerkel, mint egy tinédzser http://www.life.hu/sztarok/20161208-madonna-twerk-szexi-video-az-58-eves-enekesnorol.htmlA világsztár James Corden Carpool Karaokejében vendégeskedett a minap. A videó alapján még a műsorvezető is ledöbbent, amikor a sztár elkezdte rázni a fenekét. TV + Sztárok--Így titkolta súlyos betegségét Freddie Mercury http://www.life.hu/sztarok/20161127-freddie-mercury-mindig-is-titkolta-hogy-beteg-sulyos-titok-a-sztarrol.htmlA Queen legendás énekese 25 évvel ezelőtt hunyt el AIDS-ben. Most kiderült, hogy állapotáról sokáig nem beszélt senkinek, még a családjának sem. TV + Sztárok--Stohl András szerint a börtön nem változtatja meg az embert csak megtörihttp://www.life.hu/sztarok/20161125-stohl-andras-borton-retteg-a-halaltol-a-nepszeru-szinesz.htmlA 49 éves színész sok mindenen túl van már az elmúlt években. Stohl András sok idő után most újra őszintén beszélt a börtönről, a családról, és a számára rettegett elmúlásról. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoGyőzike nem szerelmes már Bea asszonybahttp://www.life.hu/sztarok/20161208-gaspar-gyozi-mar-nem-szerelmes-beaba.htmlGyőzike hosszú idő után bevallotta, nem szereti már Beát. TV + Sztárok--Koós János és Fodor Zsóka egykor egy párt alkottakhttp://www.life.hu/sztarok/20161209-koos-janos-es-fodor-zsoka-egyutt-voltak.htmlSenki nem tudhatta eddig, hogy Koós Jánosnak volt egy rövid, de annál romantikusabb kapcsolata a Barátok közt egykori sztárjával, amire még mindig kellemes érzésekkel emlékszik vissza. Most azonban mindkét színész bevallotta, volt közük egymáshoz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.