Így néz ki Jim Carrey fia a Hanta boy című filmből

Forrás: AFP -
film Jim Carrey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyára sokan emlékszünk Jim Carrey egyik klasszikus alakítására a Hanta Boy című filmben, amelyben egy megrögzött hazudozó szerepében szenvedő édasapa karakterét hozta. De vajon mi történt azóta a kisfiát megtestesítő színésszel?

A film kapcsán nem csak Jim Carrey fantasztikus színészi tehetségére emlékszünk, hanem arra a tündérien aranyos kisfiúra, aki a színész fiát alakította. Mindannyian elfogadtuk volna sajátunknak, hiszen a megjelenése és a viselkedése is pont olyan volt, amilyennek egy álomgyereket elképzelnénk.

Justin Cooper Jim Carrey kisfiát játszotta az 1996-os Hanta boy című filmben Forrás: AFP

Ám a film 1997-ben készült, azóta már rengeteg év eltelt, és a fiúcska jócskán felcseperedett. 2003-ig még volt szerencsénk találkozni vele néhány filmben, de ezt követően hátat fordított Hollywoodnak. - tudta meg a TheSun.

Justin 2003 óta egyáltalán nem színészkedik, sikeres sportújságíró Forrás: Metro Film

Justin Cooper ma már egy sikeres sportújságíró, és a gyermeki szőkés tincsei is tovaszálltak. Helyébe kopasz fej és markáns férfias arc került, szinte nem is lehet ráismerni az egykori csöppségre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.