Feke Pál már várja a kisbabát

Forrás: www.fekepal.hu -
interjú gyerekvállalás Feke Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feke Pál élete a lehető legjobb úton halad: karrier, boldog házasság, már csak egy gyerek hiányzik. Erről is mesélt az egyik televíziós interjújában.

A Sztárban Sztár +1 kicsi fellépőjeként láthatjuk Kornis Anna mellett a népszerű színészt, akivel hatalmas sikereket aratnak. A kislány kissé zavarban volt a beszélgetés során, de Pali átvette a szót és válaszolt a kérdésekre.

Feke Pál kifejezetten szereti a gyerekeket Forrás: www.fekepal.hu

Az interjú alatt kiderült, hogy Pali szívesen dolgozik 14 éves társával, hiszen nagyon szereti a gyereket. Ez egyébként is egy személyiségvonása a híres színésznek, de a családban látott példa sem különbözik ettől, hiszen édesanyja tanítóként dolgozik, vagyis folyamatosan az apróságok bűvkörében tölti a mindennapjait.

Elárulta, hogy alkalmanként együtt sütiznek Annával, mielőtt próbálni kezdenének, és igyekszik mindenben támogatni a kislányt. A gyerekekről folytatott beszélgetés kapcsán nem meglepő, hogy Paliék gyermekvállalási terveit is érintették, mire titokzatosan csak ennyit válaszolt a 35 éves férfi: "Férj és feleség vagyunk, előbb utóbb biztos eljön"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.