A Dallas Samanthája hiányolja egykori társát

Forrás: NORTHFOTO -
Dallas Samantha Linda Gray
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dallas egykori sztárja, Linda Gray még mindig hiányolja sorozatbéli társát, Jockey Ewinget.

Linda Gray 76 éves, mégis rendkívül aktív életet él. Ahogy sokaknak, úgy a Dallas egykori Samanthájának is sűrűek a hétköznapjai, főleg így az ünnepek előtt.

Linda még mindig nagyon hiányolja Larry Hagmant. Forrás: NORTHFOTO

"Az ember azt hinné, hogy a december a pihenés hónapja, de számomra ez az év legfárasztóbb időszaka. Szeretném, ha az ünnepek tökéletesen sikerülnének, ezért állandóan teszek-veszek" -nyilatkozta a sztár.

Az év végi időszak sok szomorúságot is hoz a színésznő számára, hiszen 2012 november végén hunyt el a Dallas egy másik híres szereplője, Larry Hagman. Egy november 17-én adott interjúban azt mesélte, hogy a mai napig nagyon hiányolja a barátját, akivel több, mint 30 évig voltak közeli kapcsolatban. Ám állítása szerint rendszeresen van olyan érzése, hogy Larry ott van körülötte - tudta meg az OK! Magazine.

A Dallas egykori sztárja 2012 novemberében hunyt el ultimatedallas.com

A színész egy rosszindulatú rákos megbetegedésben szenvedett, melynek következtében kórházi körülmények között hunyt el.

Istenes Bence óva intette Somát Evelintőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161212-istenes-bence-figyelmeztette-somat.htmlVasárnap este véget ért a Való Világ powered by Big Brother című műsor, melyet hatalmas főlénnyel Soma nyert. Sokan számítottak a szőke fiú győzelmére, arra viszont nem, amit a végén Istenes Bence élő adásban neki mondott... TV + SztárokOrigoKlapka György képtelen meglátogatni Mary Zsuzsi sírjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161212-klapka-gyorgy-keptelen-meglatogatni-egykori-felesege-mary-zsuzsi-sirjat.htmlKalpka György annyira kötődik még mindig egykori szerelméhez, Mary Zsuzsihoz, hogy egyszerűen képtelen meglátogatni a legendás énekesnő síját. Idén karácsonykor lesz öt éve annak, hogy Mary Zsuzsi öngyilkos lett.TV + SztárokOrigoFelesége nélkül ment Dobó Kata bemutatójára Andy Vajnahttp://www.life.hu/sztarok/20161212-felesege-vajna-timi-nelkul-ment-dobo-kata-bemutatojara-andy-vajna.htmlA Játékszínben volt a Kölcsönlakás című darab premierje, melynek egyik főszereplője Dobó Kata. Több illusztris vendég mellett a nézőtér soraiban ott ült Kata exe, Andy Vajna filmügyi kormánybiztos is, akit a színésznő hívott meg. TV + Sztárok--VV Soma nyerte a ValóVilág 8-at – övé a 36 millió!http://www.life.hu/sztarok/20161211-valovilag-8-finale-vv-soma-es-vv-vivi-kozt-dolt-el-a-nyertes.htmlVV Vivi a ValóVilág 8 legjobb női játékosa címet nyerte meg, míg Soma 36 millió forinttal lett gazdagabb. 37,35% és 62,65% volt az arány. TV + Sztárok--Gina esett ki, ő már biztosan nem nyeri meg a VV-thttp://www.life.hu/sztarok/20161211-valovilag-8-gina-esett-ki-o-mar-biztosan-nem-nyeri-meg-a-vv-t.htmlValaki nagyon elhúzott, a második és a harmadik fantomkép közül pedig Gina kapta a kevesebb nézői szavazatot. TV + SztárokOrigoŐk rabolják el az RTL Magyarország programigazgatóját http://www.life.hu/sztarok/20161211-kiderult-lesz-e-reszkessetek-betorok-az-rtl-klubon.html2016-ban is láthatják Kevin McCallistert az ország legnézettebb csatornáján, melynek hírét egy újabb frappáns videóban jelentette be az RTL Klub. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.