Brooklyn Beckham pénz büntetés Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hónapban negyedszerre büntetik meg Victoria Beckham fiát. A hírek szerint a sztárcsemete nem szeret parkolójegyet venni. 

A legidősebb Beckham fiú már lassan annyi büntetőcédulát kap, hogy kitapétázhatná a szobáját. Brooklyn júniusban szerezte meg jogosítványát, ám azóta sorozatosan kapja a büntetéseket. A jelek szerint a fiatal sztár még nem igazán tudja, hogyan működik a KRESZ - írja a Mirror.

Brooklyn Beckham csúnya büntetést kapott Forrás: AFP/Mark Ralston

A legutolsó alkalommal épp egy barátjával szórakozott, amikor odalépett hozzá egy férfi és megbüntette, mert tilosban parkolt. A hírek szerint ettől olyan ideges lett, hogy teljesen bevörösödött a feje. Vajon a 17 éves fiú szülei mit szólnak a dologhoz?

Brooklyn Beckham csupa izom testével nem tudnak betelni rajongói

Nem is csodálkozunk rajta, hogy a tinilányok kedvence a fiatal zenészfiúk mellett Brooklyn Beckham lett, aki az elmúlt évben rengeteget férfiasodott, és izmosodott.
Megható vagy komikus? Így posztolnak kedvenc celebjeinkhttp://www.life.hu/sztarok/20161211-schobert-norbi-rubint-reka-kasza-tibor-sarka-kata-legerzelmesebb-facebook-posztjai.htmlBiztosan veled is előfordult már, hogy egy érzelmesnek szánt mondatodat, vallomásodat, esetleg posztodat mások csöpögősnek találták, és megmosolyogták. Hát igen, az, hogy hol húzódik a határvonal az érzelemgazdagság és a giccs között – az esztétika szakosok ezt biztosan gyorsan cáfolnák – sokszor ízlés kérdése. Topcelebjeink bejegyzései pedig igazán bőven adnak okot mosolyra és könnyekre, hiszen nap mint nap megosztják velünk lájkvadász posztjaikat legbensőbb érzéseiket. TV + Sztárok--Havas Henrikkel kikezdett egy férfihttp://www.life.hu/sztarok/20161213-havas-henrik-ferfi-ajanlat-kikezdte-vele.htmlHavas Henrik Várkonyi Andrea műsorában egy nem mindennapi élményéről mesélt: egy vizsga alkalmával fiú tanítványa hívta el vacsozárni... TV + SztárokOrigoMata Ricsi lehet az X-Faktor nyertese? http://www.life.hu/sztarok/20161213-mata-ricsi-kaphatta-a-legtobb-szavazatot-az-x-faktorban.htmlNincs már sok hátra és kiderül, hogy melyik tehetség nyeri meg az X-Faktor fődíját. Már csak hárman vannak versenyben az első helyért, de az előző műsor szavazatainak aránya alapján nem kérdés, hogy ki nyerheti meg. Mata Ricsi kapta ugyanis a legtöbb voksot. TV + SztárokOrigoSzikora Robi nem fél az öregedéstől!http://www.life.hu/sztarok/20161212-szikora-robi-egyaltalan-nem-fel-az-oregedestol.htmlNem bántja, ha korával viccelődnek. Szikora Robi egy hét múlva fogja betölteni a 63. életévét, de egyáltalán nem fél az öregedéstől, sőt! Büszkén viseli a ráncait, hiszen ez is csak az élet velejárója. TV + Sztárok--Hoppá! Madonna megfordult már Donald Trump ágyábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161211-madonna-fekudt-mar-az-uj-amerikai-elnok-trump-agyaban-vallomas.htmlAz énekesnő egy jótékonysági estén vallott szélsőséges nézeteiről, sőt még egy döbbenetes kijelentést is tett. TV + SztárokOrigoVV Krisztián: "Akik szeretnek, azoknál Spárta van"http://www.life.hu/sztarok/20161211-valovilag-8-vv-krisztian-egy-nappal-a-finale-elott-esett-ki-interju.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Krisztián egy nappal a finálé előtt búcsúzott a Való Világtól. De Mici szerelme nem csügged, hiszen Spárta van, jelentsen ez bármit is... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.