100 éves lett Kirk Douglas: fotók a fergeteges buliról

Forrás: NORTHFOTO/face to face/Face To Face -
Michael Douglas színész Kirk Douglas sztárok születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kirk Douglas a napokban töltötte be 100. életévét, így nem csoda, ha a színészt az egész családja és barátai ünnepelték a nagy napon. 

1916. december 9-én született Kirk Douglas, aki pár napja töltötte be a 100. életévét. Ehhez a számhoz nagyszabású szülinapi buli dukál, hiszen nem sokan élik meg ezt a szép kort. A bulit a színész fia, Michael Douglas és neje, Catherine Zeta-Jones rendezte, és Kirk egész családja ott volt.

A Douglas-család Forrás: NORTHFOTO/face to face/Face To Face

És hogy mi tartja ilyen fiatalon a színészt? Fia szerint a vodka-martini, ami a legenda kedvenc itala, és amit a buliban is szívesen kóstolgatott Kirk Douglas.

Kirk Douglas és kedvenc itala Forrás: NORTHFOTO/face to face/Face To Face

A Douglas-famíliában egyébként nagyon fontos az összetartás, Kirk születésnapján minden évben az egész család megjelenik. Tavaly is jól sikerült a buli itt mutattunk is róla fotókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.