Anger Zsolt őszintén vallott szakításáról Kovács Patríciával

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
Anger Zsolt Lakástalkshow Kovács Patrícia szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egyszerű 7 év után felszámolni egy kapcsolatot, de Anger Zsolt megdöbbentő őszinteséggel tudott nyilatkozni életének ezen időszakáról. Egykor Kovács Patríciával alkottak egy párt, de már mindketten megtalálták új társukat. A színész nemcsak erről a veszteségről beszélt, édesapja halálról is megosztotta érzéseit.

Nem volt zökkenőmentes a kapcsolata Anger Zsoltnak és Kovács Patríciának, mégis nehéz volt az elválás. Erről és édesapja haláláról is őszintén nyilatkozott a magyar színész Lovász Lászlónak, hozzátéve, hogy elvesztett apjára nem szomorúsággal, hanem jó érzésekkel gondol, és igyekszik a közös élményekre emlékezni.

Anger Zsolt édesapja elvesztéséről is vallott Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

„Én aznap is tudtam nevetni, amikor apám meghalt. Néhány hete halt meg. Azt gondoltam, hogy

nekem nem gyászolnom kell apámat, hanem ünnepelnem kell azt, hogy ő egyáltalán volt a világon.

És akkor felidéztem a hülyeségeit. Engem egyébként onnantól kezdve, hogy elkezdtem beszélni, úgy kezelt, mint egy férfit, nem mint egy gyereket" – fejtette ki a színész, aki egykori kapcsolatáról is vallott. Kovács Patríciával 7 évig voltak együtt, mielőtt eldöntötték, hogy külön utakon folytatják. A színész azt is elárulta, hogyan ért véget a kapcsolatuk.

Anger Zsolt elárulta, hogyan szakítottak Kovács Patríciával Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

„Patrícia berakta az összes holmiját egy bőröndbe, elém állt és azt mondta, hogy nekem most el kell menni. Én meg mondtam, hogy akármennyire is fáj, tudom.

A 7 év alatt eljutottunk A-ból B-be és a B-t elhagyva úgy éreztük, hogy a C-be már nem együtt fogunk érkezni,

hanem valaki mással. Patrícia meg is találta szerencsére, akivel C-be el is érkezett. Most mellettem is van valaki, aki mint egy kavics az orrom előtt volt nagyon régóta, pontosan 6 éve, de nem láttam eddig" - árulta el a színész ezzel azt is, hogy új szerelme van. Kapcsolatukról Kovács Patrícia is hasonlóan nyilatkozott Lovász Lászlónak. „Egy nehéz alak, de én bírom. Amikor megismerkedtünk, épp egy olyan darabot próbáltam, amiben rövid volt a hajam, be voltam koszolva, sapkában, bakancsban, szóval semmi nőies nem volt rajtam. Zsolt egy másik darabban játszott, a próbák alatt megláttuk egymást és azonnal egymásba szerettünk.

Nekem ő az egyik legfontosabb ember a világon, csak a szerelem ért véget.

Nem tudok haragudni, persze rengeteget vitatkoztunk, borzasztó hangos volt az életünk. De hát be voltunk zárva a színházba, napi 24 órára, és hol az apámat játszotta, hol a szerelmemet, hol pedig rendezett" - mesélte a színésznő.

Kiderült, Szabó Zsófi mit gondol Hosszú Katinkárólhttp://www.life.hu/sztarok/20161214-szabo-zsofi-peldakepnek-tartja-hosszu-katinkat.htmlA legtöbb ember csodálja Hosszú Katinkát, hiszen elképesztő eredményeket ér el minden versenyen. Már szinte számon sem lehet tartani érmei számát, és az a kitartás sem utolsó, amivel a felkészülést és a versenyeket végigviszi. Nagyon sokan tartják őt éppen ezért példaképnek, most pedig megtudhattuk azt is, Szabó Zsófi miként vélekedik az úszóklasszisról. TV + SztárokOrigoTóth Vera rámozdult Bárdosi Sanyi melleirehttp://www.life.hu/sztarok/20161214-toth-vera-megmarkolaszta-bardosi-sanyit.htmlTóth Vera nemes egyszerűséggel letaperolta Bárdosi Sanyi melleit, videó is készült az esetről. TV + Sztárok--Várkonyi Andreát minden barátja ágyba vinnéhttp://www.life.hu/sztarok/20161214-varkonyi-andrea-szerint-minden-ferfi-meg-akarja-fektetni.htmlVárkonyi Andi azt mesélte saját műsorában, hogy a környezetében lévő férfiak zöme ágyba bújna vele. TV + Sztárok--Johnny Depp nem fizetett Amber Heardnek http://www.life.hu/sztarok/20161214-johnny-depp-nem-utalta-at-a-penzt-amber-heardnek-a-szepseg-perel.htmlA jelek szerint mégsem sikerült megegyeznie az ismert sztárpárnak, ugyanis a színész nem hajlandó fizetni az exének. TV + Sztárok--Zalatnay Cini betöltötte a 69. életévét: Boldog születésnapot!http://www.life.hu/sztarok/20161214-zalatnay-cini-69-eves-lett.htmlZalatnay Cinit a Táncdalfesztiválon ismerhették meg a nézők, de nem amatőr énekesként indult el a versenyen. Komoly zenei előképzettséget kapott és eredetileg operaénekesnőnek szánták, de sajnos egy műtét miatt ez a terv meghiúsult. Fényes karriert futott be, de sajnos az élete sötét fordulatot vett: börtönben is ült az énekesnő. TV + Sztárok--Norbi csalódásáról vallott: őt nem tudta lefogyasztanihttp://www.life.hu/sztarok/20161214-schobert-norbi-nem-tudta-ot-lefogyasztani.htmlSchobert Norbit és Rubint Rékát is sikerült alaposan kifaggatni, hiszen ők sem hagyták ki a legújabb Star Wars-film premierjét. A fitneszkirály ugyan emelkedett hangulatban volt, de egy csalódásáról is beszámolt. Bántja, hogy valakit nem sikerült lefogyasztania. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.