Kiderült, Szabó Zsófi mit gondol Hosszú Katinkáról

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
Szabó Zsófi példakép Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb ember csodálja Hosszú Katinkát, hiszen elképesztő eredményeket ér el minden versenyen. Már szinte számon sem lehet tartani érmei számát, és az a kitartás sem utolsó, amivel a felkészülést és a versenyeket végigviszi. Éppen ezért nagyon sokan tartják őt példaképnek, most pedig megtudhattuk azt is, Szabó Zsófi hogy vélekedik az úszóklasszisról.

Rengeteg éremmel gazdagodott Hosszú Katinka a windsori vb-n is, fáradhatatlanul küzdött a legjobb eredményekért. Az úszónő bárki számára szolgálhat pozitív példaként, hiszen nála jobban senki nem tudja, mit jelent a kitartás.

Szabó Zsófi elárulta véleményét Hosszú Katinkáról Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

Nem hiába szeretik annyian itthon is Katinkát, a legtöbb embert büszkeséggel töltik el az úszónő eredményei. Nemrég azt is megtudhattuk, Szabó Zsófi mit gondol Hosszú Katinkáról és teljesítményéről. A színésznő Facebook-oldalán osztotta meg a véleményét, és kiderült, ő maga is igazi példaképnek tartja a klasszist.

Tóth Vera rámozdult Bárdosi Sanyi melleirehttp://www.life.hu/sztarok/20161214-toth-vera-megmarkolaszta-bardosi-sanyit.htmlTóth Vera nemes egyszerűséggel letaperolta Bárdosi Sanyi melleit, videó is készült az esetről. TV + Sztárok--Várkonyi Andreát minden barátja ágyba vinnéhttp://www.life.hu/sztarok/20161214-varkonyi-andrea-szerint-minden-ferfi-meg-akarja-fektetni.htmlVárkonyi Andi azt mesélte saját műsorában, hogy a környezetében lévő férfiak zöme ágyba bújna vele. TV + Sztárok--Johnny Depp nem fizetett Amber Heardnek http://www.life.hu/sztarok/20161214-johnny-depp-nem-utalta-at-a-penzt-amber-heardnek-a-szepseg-perel.htmlA jelek szerint mégsem sikerült megegyeznie az ismert sztárpárnak, ugyanis a színész nem hajlandó fizetni az exének. TV + Sztárok--Zalatnay Cini betöltötte a 69. életévét: Boldog születésnapot!http://www.life.hu/sztarok/20161214-zalatnay-cini-69-eves-lett.htmlZalatnay Cinit a Táncdalfesztiválon ismerhették meg a nézők, de nem amatőr énekesként indult el a versenyen. Komoly zenei előképzettséget kapott és eredetileg operaénekesnőnek szánták, de sajnos egy műtét miatt ez a terv meghiúsult. Fényes karriert futott be, de sajnos az élete sötét fordulatot vett: börtönben is ült az énekesnő. TV + Sztárok--Norbi csalódásáról vallott: őt nem tudta lefogyasztanihttp://www.life.hu/sztarok/20161214-schobert-norbi-nem-tudta-ot-lefogyasztani.htmlSchobert Norbit és Rubint Rékát is sikerült alaposan kifaggatni, hiszen ők sem hagyták ki a legújabb Star Wars-film premierjét. A fitneszkirály ugyan emelkedett hangulatban volt, de egy csalódásáról is beszámolt. Bántja, hogy valakit nem sikerült lefogyasztania. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoTilla és Cseh Laci is gyerekkora óta rajong a Star Wars-érthttp://www.life.hu/sztarok/20161214-tilla-cseh-laci-star-wars-rajongas.htmlTegnap volt a Star Wars trilógiák legújabb részének premierje hazánkban, melyre rengeteg sztár is ellátogatott. Cseh Laci, Tilla és Pataki Zita egyaránt imádják az űrbéli történeteket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.