Zalatnay Cini betöltötte a 69. életévét: Boldog születésnapot!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Sarolta Zalatnay Cini születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Cinit a Táncdalfesztiválon ismerhették meg a nézők, de nem amatőr énekesként indult el a versenyen. Komoly zenei előképzettséget kapott és eredetileg operaénekesnőnek szánták, de sajnos egy műtét miatt ez a terv meghiúsult. Fényes karriert futott be, de sajnos az élete sötét fordulatot vett: börtönben is ült az énekesnő.

Zalatnay Cini tehetsége már korán kiütközött, hét évig klasszikus zenét, zongorát és hangképzést is tanult. A szülei nagy álma az volt, hogy lányukból operaénekesnő váljon. Ám egy beavatkozás miatt ez a tervük meghiúsult. Cini mandulaműtéten esett át, de szerencsére teljesen nem kellett lemondania az énekesi karrierről.

Zalatnay Cini operaénekesnek készült Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Komár László viszonylag korán felfedezte az énekesnőt, egy gimnáziumi előadás során bűvölte el őt Cini énekhangja, aki 3 évvel később a Táncdalfesztiválon is feltűnt. Ugyan akkor csak második helyezést ért el, de ez is elég volt ahhoz, hogy megismerje az ország. Később kétszer is megnyerte a versenyt, ennek köszönhetően végérvényesen beindult a karrierje.

Nemcsak énekesnőként tekintettek az akkori fiatalok Cinire, de megjelenésével divatot is teremtett.

A magyarországi előadóművészek közül ő hordott először miniszoknyát, combközépig érő csizmát és a jellegzetes frufrus frizurát.

Zalatnay Sarolta divatikon is volt Forrás: MTI/Tormai Andor

Sokáig volt ő Magyarországon ünnepelt sztár, de az élete sötét fordulatot vett, amikor a Fővárosi Bíróság 36 rendbeli, nagy kárt okozó, üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás miatt 3 év szabadságvesztésre ítélte. Októberben volt tíz éve, hogy szabadult, azóta is sokszor szerepelt a magazinok címlapján: anyagi gondjai vagy éppen egészségügyi problémái miatt. Legutóbb pedig lányának nagy bejelentése okozott visszhangot, ugyanis Niki bevallotta, hogy leszbikus.

Elhagyja az országot Zalatnay Cini – Leszbikus lánya miatt teszi

Zalatnay Cini lánya, Niki néhány napja beszélt arról, hogy a saját neméhez vonzódik, és egy jamaicai lánnyal él együtt Londonban. Az énekesnő úgy döntött, meglátogatja a párt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Tilla és Cseh Laci is gyerekkora óta rajong a Star Wars-érthttp://www.life.hu/sztarok/20161214-tilla-cseh-laci-star-wars-rajongas.htmlTegnap volt a Star Wars trilógiák legújabb részének premierje hazánkban, melyre rengeteg sztár is ellátogatott. Cseh Laci, Tilla és Pataki Zita egyaránt imádják az űrbéli történeteket. TV + SztárokOrigoNorbi csalódásáról vallott: őt nem tudta lefogyasztanihttp://www.life.hu/sztarok/20161214-schobert-norbi-nem-tudta-ot-lefogyasztani.htmlSchobert Norbit és Rubint Rékát is sikerült alaposan kifaggatni, hiszen ők sem hagyták ki a legújabb Star Wars-film premierjét. A fitneszkirály ugyan emelkedett hangulatban volt, de egy csalódásáról is beszámolt bántja, hogy valakit nem sikerült lefogyasztania. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoAndy Vajna elárulta, mit szól Balázsék beszólásaihozhttp://www.life.hu/sztarok/20161214-andy-vajna-sebestyen-balazsek-beszolas-reggeli-show.htmlSebestyén Balázsék két hete csatlakoztak a Rádió 1 csapatához, miután elég csúnya körülmények között távoztak a Class FM-ből. Sokakban ellenérzést váltott ki, hogy a Morning Show sztárjai az általuk oly sokat szapult és véleményezett Andy Vajna rádióját választották, de Balázsék mindenkit megnyugtattak, ezek után sem lesz ez másképp... Vajon mit szól ehhez a rádiós mogul? TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoHujber Ferenc színész már nem akar ebben a világban élnihttp://www.life.hu/sztarok/20161214-hujber-ferenc-mar-nem-akar-ebben-a-vilagban-elni-a-szineszetet-is-elhagyja.htmlJoshi Bharat vendége volt Hujber Ferenc, aki nagyon meglepő dolgokat mondott a műsorban. TV + SztárokOrigoMegható vagy komikus? Így posztolnak kedvenc celebjeinkhttp://www.life.hu/sztarok/20161211-schobert-norbi-rubint-reka-kasza-tibor-sarka-kata-legerzelmesebb-facebook-posztjai.htmlBiztosan veled is előfordult már, hogy egy érzelmesnek szánt mondatodat, vallomásodat, esetleg posztodat mások csöpögősnek találták, és megmosolyogták. Hát igen, az, hogy hol húzódik a határvonal az érzelemgazdagság és a giccs között – az esztétika szakosok ezt biztosan gyorsan cáfolnák – sokszor ízlés kérdése. Topcelebjeink bejegyzései pedig igazán bőven adnak okot mosolyra és könnyekre, hiszen nap mint nap megosztják velünk lájkvadász posztjaikat legbensőbb érzéseiket. TV + Sztárok--Debreczeni Zita és Gianni már készülődnek az esküvőrehttp://www.life.hu/sztarok/20161213-debreczeni-zita-es-gianni-kituztek-az-eskuvo-idopontjat.htmlNemrég derült ki, hogy Gianni elszánta magát a nagy lépésre, és megkérte Debreczeni Zita kezét. A fiatal pár így már nemcsak a karácsonyra, hanem az esküvőre is készülődik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.