Vallott a zenésztárs - Cipő sokáig nem törődött a betegségével

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Boros Csaba Republic Cipő zenekar Bódi László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A republicos zenésztárs, Boros Csaba őszintén mesélt arról, ők hogy látták Cipőt az utolsó időkben, mit éltek át vele a színpadon és magánéletben.

Boros Csaba szerint a magyar zenész sokszor gondolt a halálra, sőt néhány dalába bele is szőtte az elmúlást. Cipő 47 évesen halt meg szívbetegségben. A művész hosszú évekig krónikus szívritmuszavarban szenvedett, 2009-ben pedig megműtötték koszorúér-betegsége miatt. Jóbarátja most egy interjúban mesélt arról, milyen is volt az utolsó hónapokban Cipő.

Cipő tudta, hogy nagy a baj Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Nagyon jó társasági ember volt, csak megvoltak a maga különcségei. Ő mindig játszott a halál és az élet gondolatával. (...) A végsőkig bíztunk benne, hogy ez nem fog bekövetkezni. Az ember mindig úgy gondolja, hogy majd mi megússzuk. Amikor legelőször jött ez a dolog, hogy rosszul lett és bekerült a kórházba, akkor nagyon rendbe tették" - mesélte Csaba, aki szerint Cipő nem sokáig tartotta be az orvos utasításait. "Ő úgy volt vele, hogy ha nem vesz róla tudomást, akkor az nincs. Mi a kórházba is azt hittük, hogy magához fog térni" - tette hozzá a zenésztárs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.