Pál Dénes: aki a Star Warst szereti, rossz ember nem lehet

Fotó: Mudra László - Origo -
Pál Dénes Star Wars premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pál Dénessel beszélgetett a Life.hu riportere, Németh Máté a Csillagok háborúja premierjén. Dénes elárulta, hogy hatalmas rajongója az ürbéli történeteknek, és nála már fél siker, ha valaki hasonlóképpen gondolkozik.

Pál Dénes nagy Star Wars rajongó, aki természetesen a premierre is ellátogatott. Elárulta, hogy szívesen kipróbálná az egyik szereplő jelmezét, bár tart attól, hogy valószínűleg nem lenne túlságosan kényelmes viselet.

Pál Dénes otthonra is elfogadni egy hatalmas Star Wars bábut Fotó: Mudra László - Origo

Azt is elmesélte, hogy szerinte a csajok már sokkal nyitottabban állnak a filmhez, mint régebben, befogadóbbak és érdeklődőbbek. Dénes szerint, ha egy lány nem ismeri a Star Warst, akkor meg kell neki mutatni, mert könnyen előfordulhat, hogy maga is imádója lesz.

A fiatal énekes azt is bevallotta, hogy aki a Csillagok háborúját szereti, az szerinte már rossz ember nem lehet, így ezt a kérdést érdemes lehet egy randi alkalmával feltenni a másik félnek.

Csonka Pici szerint Rubint Réka szexihttp://www.life.hu/sztarok/20161215-csonka-andras-szerint-rubint-reka-szexi.htmlCsonka Picivel a Life.hu riportere, Németh Máté beszélgetett a Star Wars legújabb epizódja kapcsán. TV + Sztárok--Paris Hilton szingli és élvezihttp://www.life.hu/sztarok/20161215-paris-hilton-nem-akar-parkapcsolatot.htmlA Hilton lány azt nyilatkozta, hogy élvezi a szingli életet és nincs szüksége senkire ahhoz, hogy boldog legyen. TV + Sztárok--Rossz lelkiállapotban van Varga Viktor szülei válása miatthttp://www.life.hu/sztarok/20161215-varga-viktor-egy-tarskereson-keresi-uj-partneret.htmlIsmét a társkereső applikációval keresi a szerelmet a híres énekes. TV + Sztárok--Weisz Fanni Áder Jánosnak is nemet mondhttp://www.life.hu/sztarok/20161215-weisz-fanni-nem-forditja-mar-ader-janos-beszedet.htmlÚgy tűnik Weisz Fanni sorra mond nemet mindenre, amit régebben szívesen csinált: Áder János ünnepi beszédét sem fogja már tolmácsolni a siketek és nagyot hallók számára. TV + Sztárok--Tóth Vera rámozdult Bárdosi Sanyi melleirehttp://www.life.hu/sztarok/20161214-toth-vera-megmarkolaszta-bardosi-sanyit.htmlTóth Vera nemes egyszerűséggel letaperolta Bárdosi Sanyi melleit, videó is készült az esetről. TV + Sztárok--Várkonyi Andreát minden barátja ágyba vinnéhttp://www.life.hu/sztarok/20161214-varkonyi-andrea-szerint-minden-ferfi-meg-akarja-fektetni.htmlVárkonyi Andi azt mesélte saját műsorában, hogy a környezetében lévő férfiak zöme ágyba bújna vele. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.