Születésnapján alázta meg Taylor Swiftet az exe

Forrás: Origo -
exbarát Taylor Swift születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Taylor Swift Amerika egyik legtehetségesebb és legsikerebb fiatal sztárja, aki a napokban töltötte be a 27. életévét. Ebből az alkalomból híres barátai és a rajongók milliói köszöntötték fel őt személyesen és közösségi oldalain egyaránt. Mindneki az énekesnővel örült és ünnepelt, kivéve egy embert...

John Mayer vajon miért ennyire dühös az énekesnőre? A férfi és a sztár viszonylag rövid idegig alkotott egy párt és annak is már jó néhány éve.

Jessica Alba, Jennifer Aniston és Katie Perry exe hatalmas nőcsábász és női lelkek összetörőjének hírében áll,

ám úgy tűnik, ezúttal ő volt az, akit megbánottak a szakításkor, olyannyira, hogy ez a seb évekkel később sem hegedt be. -írja a Mirror.

Taylor Swift amerikai énekesnő-dalszerző Forrás: Origo

Taylor Swift december 13-án töltötte a 27. életévét, és ebből az alkalomból számos világsztár barátja és rajongója köszöntötte őt fel. Joh Mayer szintén megemlékezett erről a jeles napról, ám ő nem jókívánságokkal halmozta el a fiatal dívát, sokkal inkább durván megsértette, ugyani a következőket írta ki ezen a napon Twitter oldalára:

"Fogalmazzunk úgy, hogy december 13-a az év legszánalmasabb napja."

John Mayer, énekes, zenész Forrás: AFP

Természetesen a rajongók azonnal védelmükbe vették Talylort, a férfi pedig azóta már el is tüntette ezt a kiírását. Egy szemfüles rajongónak köszönhetően viszont örökre megmarad a bejegyzés, amit most mi is megmutatunk.

taylor swift john mayer Forrás: twitter

Tilla és Cseh Laci is gyerekkora óta rajong a Star Wars-érthttp://www.life.hu/sztarok/20161214-tilla-cseh-laci-star-wars-rajongas.htmlTegnap volt a Star Wars trilógiák legújabb részének premierje hazánkban, melyre rengeteg sztár is ellátogatott. Cseh Laci, Tilla és Pataki Zita egyaránt imádják az űrbéli történeteket. TV + SztárokOrigoAndy Vajna elárulta, mit szól Balázsék beszólásaihozhttp://www.life.hu/sztarok/20161214-andy-vajna-sebestyen-balazsek-beszolas-reggeli-show.htmlSebestyén Balázsék két hete csatlakoztak a Rádió 1 csapatához, miután elég csúnya körülmények között távoztak a Class FM-ből. Sokakban ellenérzést váltott ki, hogy a Morning Show sztárjai az általuk oly sokat szapult és véleményezett Andy Vajna rádióját választották, de Balázsék mindenkit megnyugtattak, ezek után sem lesz ez másképp... Vajon mit szól ehhez a rádiós mogul? TV + Sztárok--Havas Henrikkel kikezdett egy férfihttp://www.life.hu/sztarok/20161213-havas-henrik-ferfi-ajanlat-kikezdte-vele.htmlHavas Henrik Várkonyi Andrea műsorában egy nem mindennapi élményéről mesélt: egy vizsga alkalmával fiú tanítványa hívta el vacsozárni... TV + SztárokOrigoIstenes Bence óva intette Somát Evelintőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161212-istenes-bence-figyelmeztette-somat.htmlVasárnap este véget ért a Való Világ powered by Big Brother című műsor, melyet hatalmas fölénnyel Soma nyert. Sokan számítottak a szőke fiú győzelmére, arra viszont nem, amit a végén Istenes Bence élő adásban mondott neki... TV + SztárokOrigoZimány Linda fegyvert rántott- vörös rúzs és gengszter stílushttp://www.life.hu/sztarok/20161201-zimany-linda-fegyverrel-a-kezeben-pozolt.htmlZimány Linda új szerepben: színésznőnek állt a szépséges modell. TV + SztárokOrigoVV Ati őszintén mesélt kiesésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161205-vv-ati-maradt-alul-a-parbajon.htmlVV Ati bár magabiztosan indult neki a hétvégi párbajnak, mégsem ő térhetett vissza a villába. Gina hatalmas fölénnyel győzte le őt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.